Categorieën: Exchanges

Nieuwe upgrade Kyber Network om te concurreren met Uniswap

Kyber upgrade 3.0 staat op de planning, het doel is om te kunnen concurreren met andere liquiditeitsmarkten zoals Uniswap.

Kyber Network, een DeFi-beurs voor op Ethereum gebaseerde tokens, heeft vandaag plannen aangekondigd voor de upgrade naar Kyber 3.0. De upgrade zal liquiditeitsverschaffers beschermen tegen verliezen tijdens prijsvolatiliteit. Kyber plant ook een stemming in over wijzigingen die meer nut zouden toevoegen aan zijn eigen KNC-token.

Innovatie op DeFi

De geüpgradede Kyber-architectuur maakt het mogelijk om aangepaste liquiditeitspools te verbinden voor tokenhandel zonder toestemming, bedoeld om extra innovatie in de DeFi-ruimte te stimuleren. De gekoppelde pools zouden het voor DeFi-toepassingen gemakkelijker moeten maken om toegang te krijgen tot liquiditeit in het Kyber-netwerk.

‘Kyber 3.0 zal bestaande barrières voor groei wegnemen en Kyber in staat stellen waarde te creëren voor de talloze mogelijkheden in DeFi’, schrijft Loi Luu, oprichter van Kyber Network in een persbericht.

‘Kyber wordt een centrum voor liquiditeitsinnovatie en -groei, met de nieuwe Dynamic Market Maker (DMM) als de eerste grote ontwikkeling voor de ruimte. Het vermogen van KyberDAO om waarde te genereren en te genereren uit alle innovatie in het netwerk, zal ook aanzienlijk worden versterkt.’

DeFi, een afkorting voor gedecentraliseerde financiering, vertegenwoordigt een groep protocollen die zijn gebouwd om financiële producten en diensten aan te bieden, zoals leningen, token swaps en rentedragende deposito’s met behulp van smart contracts.Verschil met andere beurzen

In vergelijking met sommige DeFi-beurzen, zoals Uniswap, is Kyber toestemmingsloos (permissionless), maar niet volledig gedecentraliseerd, met behulp van complexere slimme contracten om transacties te routeren en functies zoals limietorders toe te staan.

Maar het is hetzelfde ontwerp dat Kyber 3.0 in staat zou moeten stellen om dynamisch handelskosten te prijzen op basis van marktvolume en volatiliteit. Kyber beweert dat deze en andere wijzigingen zullen helpen om op arbitrage gebaseerde verliezen te voorkomen tijdens prijsvolatiliteit die liquiditeitsverschaffers op DeFi-markten ondervinden.

Eind derde kwartaal

Kyber zal de voorgestelde upgrades van het protocol de komende weken bespreken, inclusief een tokenmigratie naar een geüpgraded KNC-protocoltoken, waarbij de uitrol van Kyber 3.0 naar verwachting voor het einde van Q3 2021 zal zijn voltooid.

Kyber beheert momenteel minder dan 5% van de DeFi markt, dus de op handen zijnde upgrade zou kunnen helpen het enthousiasme binnen de gemeenschap te vergroten en meer handelaren en liquiditeit naar het Kyber-netwerk te trekken.

Jerrymie Marcus

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Recente artikelen

Garlinghouse wil aanklacht SEC tegen Ripple teniet doen met motie

Brad Garlinghouse heeft een kopie vrijgegeven van een brief die was ingediend door zijn advocaten.…

15 uur geleden

Charlie Lee van Litecoin zegt dat NFT lijkt op ICO-hype van 2017

De grondlegger Litecoin trok parallellen tussen de huidige NFT-markt en de beruchte ICO-markt van eind…

17 uur geleden

SushiSwap naast Ethereum en Binance nu ook op Fantom

De gedecentraliseerde geautomatiseerde marktmaker SushiSwap werkt nu ook op andere blockchains behalve Ethereum, waarvan Fantom…

19 uur geleden

Bitcoin in maart naar 73.000 dollar: dit is hoe dat mogelijk is

Even dipte bitcoin vanmorgen onder 50.000 dollar (41.514 euro), maar de cryptocurrency komt sterk terug.…

21 uur geleden

‘Bitcoin binnen 10 jaar mogelijk 1 miljoen dollar’

Jesse Powell, oprichter en CEO van Kraken, legt uit waarom hij gelooft dat bitcoin uiteindelijk…

22 uur geleden

Gerucht: PayPal wil cryptocurrency bewaardienst Curv overnemen

CoinDesk schrijft dat PayPal bezig zou zijn met het overnemen van Curv, een technologiebedrijf dat de…

2 dagen geleden

Veilig en vertrouwd bitcoin kopen bij het best beoordeelde crypto-platform van Nederland.

Ga direct naar BTC Direct