Charlie Lee zegt dat de piek van Litecoin op 1000 dollar ligt

Charlie Lee wordt nog steeds bekritiseerd omdat hij litecoin verkocht heeft op de all time high. De grote man achter Litecoin was te gast in de populaire podcast van Anthony Pompliano en deelde vooral nieuws over litecoin.

Waarom verkoop je je eigen coin?

Pompliano stelde een paar lastige vragen aan Lee over zijn LTC-portfolio en wat hij denkt over de huidige staat van cryptocurrency. Op de vraag wat er door hem heen ging toen Lee zijn Litecoin verkocht toen de munt ongeveer 300 dollar (destijds 262 euro) waard was zei Lee:

‘Ik dacht eigenlijk dat Litecoin veel meer waard zou worden. Ik dacht niet dat dit de piek zou zijn. Ik verwachtte eigenlijk dat de piek op duizend dollar zou liggen’

Koop litecoin

Niemand kan de prijs voorspellen

Dit is natuurlijk achteraf praten maar eerlijk is eerlijk, niemand kan de prijs echt goed voorspellen. Lee wordt vaak gevraagd naar zijn verwachtingen van de prijzen van verschillende coins maar hij moet een antwoord verschuldigd blijven. Ook de oprichter van een van de grootste coins heeft geen idee wat de koers van bitcoin of litecoin gaat doen.

‘Als iemand je vertelt dat ze het wel weten dan liegen ze. Niemand weet of de prijs omhoog of omlaag gaat. Ik heb een paar bull and bear-markten gezien. Soms herstelt het. Wie weet? Ik denk dat we nu wel een herstel beginnen te zien. Maar ga niet all-in. Ik zeg tegen mensen dat ze nooit all-in moeten gaan.’

De huidige koers

Op dit moment is Litecoin ongeveer 67 euro waard. De waarde is verdubbeld sinds het begin van het jaar. Maar toch komt het lang niet in de buurt van zijn verwachte 1000 dollar.

Wil je de actuele koers van litecoin bijhouden:

Bekijk actuele koers litecoin

Delen:

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.