Let op: nog 2 dagen om je crypto van Binance naar BLOX te sturen

Op 17 augustus sluit Binance definitief zijn deuren in Nederland. Als je daar nog crypto hebt staan dan is het zaak deze zo snel mogelijk van de beurs te halen, want na deze datum zul je er voorlopig écht niet meer bij kunnen. Met de overstapservice van BLOX heb je het zo geregeld.

Van Binance naar BLOX overstappen

Heb je nog Bitcoin, Ethereum of een andere crypto in je wallet bij Binance staan? Dan heb je nog maar twee dagen om deze er af te halen. Mocht je nu geen idee hebben wat je moet doen, wij helpen je graag.

De eerste stap is besluiten waar je je crypto naar toe stuurt. Wij van WC-eend BLOX raden uiteraard BLOX aan. BLOX is een Nederlands bedrijf met alle juiste registraties van de Nederlandse Centrale Bank. Iets wat Binance niet heeft en waarom ze hun deuren moeten sluiten.

Ok, je hebt voor BLOX gekozen, en nu?

Download BLOX, maak een account aan en stort je crypto

Maak een gratis account aan en zorg dat je identiteit en bankgegevens kloppen. Dit is een vereiste voor registratie bij de Nederlandse Bank. Geen zorgen, de gegevens worden nergens anders voor gebruikt en zijn veilig opgeslagen.

Stap gratis over op BLOX ➜

Open de app op je telefoon en kies onderin voor het tweede icoontje genaamd kluis. Hier zie je hoeveel geld en crypto je bij BLOX hebt staan. Als je BLOX voor het eerst opstart, dan is het hier nog akelig stil.

Kies voor ‘stort crypto.’ Vervolgens bepaal je om welke coin het gaat, of het meer of minder is dan 25.000 euro en kies je voor Binance.

Je krijgt een QR-code te zien. Deze kan je scannen met je Binance wallet. Lukt dat niet omdat je beide apps op dezelfde telefoon gebruikt? Dan kan je ook het ontvangstadres kopiëren en deze plakken in het verzendscherm in Binance.

Dat was het al!

Ging het te snel? In de video hieronder laat Axel in alle rust zien hoe het moet.

Waarom stopt Binance in Nederland?

Binance stopt op 17 augustus definitief met het bedienen van Nederlandse cryptoliefhebbers. De beurs had jarenlang een groot marktaandeel in Nederland. Helaas slaagde Binance er niet in om de juiste vergunningen te bemachtigen bij De Nederlandsche Bank. Daarom moet het bedrijf zijn deuren in ons land sluiten en mag Binance pas terugkeren wanneer het kan voldoen aan de juiste regelgeving.

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.