McDonalds grapt over crypto twitter accounts

De Amerikaanse fastfood keten heeft waarschijnlijk geen bitcoin in zijn portfolio. McDonalds grapt op twitter over de dumps van afgelopen dagen. Sommigen kunnen er over lachen, maar anderen wat minder, en vonden het bericht vooral ‘cringe’.

De crypto holder

Iedereen kent wel het stereotype crypto investeerder: hij verloor al zijn geld en moest bij de McDonalds gaan werken omdat hij niks meer heeft. Al zijn spaargeld ging op aan doge of shiba inu, en op het moment van aankoop, dumpte de hele boel.

Dit is voor sommigen misschien werkelijkheid geworden na de afgelopen dump, bijna geen enkele crypto hield groene cijfers over. McDonalds kan er wel om lachen. ‘Hoe gaat het met mensen die crypto twitter accounts beheren?’, schrijft het bedrijf op Twitter. De Amerikaanse fastfood keten pinde dit bericht zelfs vast op zijn Twitter pagina.

Wagmi

Vervolgens reageerden veel grote namen en bedrijven uit de cryptowereld. Meestal met memes, precies wat we van deze accounts gewend zijn. Binance postte een meme (zie onderstaande tweet) die het gevoel van velen vertegenwoordigt. McDonalds reageert op deze, en op veel andere tweets met ‘Wagmi’. Dit is een uitspraak die vaak wordt gebruikt in de crypto community: we are all gonna make it.

McDonalds en crypto

Het twitter account van McDonalds gaat wel vaker los de afgelopen tijd. Het bedrijf was onlangs nog aan het hinten naar wat lijkt op een betaaloptie voor doge. Echter, het kan ook gewoon een flauwe meme zijn, zodat McDonalds bekijks krijgt van de cryptowereld. Dat laatste is wel gelukt, anders is dit niet al het tweede artikel over de tweets van McDonalds in een korte tijd.

Daarnaast kwam vandaag een opmerkelijke tweet hierover van Tesla baas Elon Musk. Hij beloofde een Happy Meal op tv te eten als McDonalds doge zou accepteren.

Ook al lacht het twitter account van McDonalds naar crypto holders, ze accepteren zelf wel crypto. In Japan is het mogelijk om je Happy Meal af te rekenen door middel van crypto, en natuurlijk ook in El Salvador. We moeten afwachten of McDonalds dat ook zal doen in Nederland, al dan niet met doge.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.