Meld je nu gratis aan voor de tweede crypto webinar van RTL Z

RTL Z komt elke maandag met een nieuwe webinar over crypto. Hier kunnen alle geïnteresseerden hun vragen stellen over crypto. Komende maandag schuiven er drie nieuwe experts aan, die al jullie vragen beantwoorden omtrent de wereld van digitale valuta’s.

‘Doe je eigen research’ wordt altijd aangeraden als je aan de slag gaat met crypto. Welke munten je moet kopen? En waarom je ze moet kopen? Het is een moeilijke keuze die je flinke hoofdpijn kan bezorgen. Als je alle boeken en technische analyses moet lezen voordat je een investering doet, ben je lang bezig.

Vragen

Gelukkig zijn er webinars als deze. Via de website van RTL Z kan je met een simpele druk op de knop vragen kan stellen over alles omtrent crypto. Van ‘waarom moet je in Bitcoin investeren?’ tot ‘gaat Ethereum 2.0 andere altcoins overbodig maken?’. Elke vraag mag gesteld worden.

De gasten in deze webinar zijn bekende experts in de wereld van digitale munten. Stel je vragen en wie weet komt jouw vraag in de uitzending. Als je geen vragen hebt: zit achterover en laat je informeren over crypto. De webinar wordt uitgezonden op maandagavond tussen 20:30 en 21:30 uur.

Gasten

De eerste gast, Tuur Demeester, is een crypto analist die iedereen live te woord staat vanuit de Verenigde Staten. Hij woont nu namelijk in de Amerikaanse staat Texas. De analist raadde zijn lezers al in 2012 aan om bitcoin te kopen, dus misschien weet hij veel meer goede investeringen voor dit moment.

Paul Buitink is nummer twee. Hij is Managing Director van de Aunexum Precious Metals Group. Hij is een professional op het gebied van marketing en financiën. Hij heeft een sterke interesse in kredietverzekering, bankieren, alternatieve valuta, crowdfunding en peer-to-peer lending.

Mike Huttink, CEO en co-founder van BTC Direct is de laatste gast. Hij kan je alles vertellen over digitale valuta. Nadat hij bijna negen jaar geleden voor BTC Direct begon, heeft hij veel ervaring opgebouwd in deze crypto-sfeer.

Aanmelden

Wil jij aanwezig zijn bij deze webinar? Dan kan je je hier aanmelden.

Als je alvast wil weten hoe zo’n webinar in zijn werk gaat, of gewoon zin hebt om kennis op te doen over crypto, kan je hier de webinar van vorige week bekijken. Daar waren de volgende gasten aanwezig:

  • Bert en Peter Slagter, auteurs van het boek ‘Ons geld is stuk’
  • Jim Tehupuring, vermogensbeheerder bij 1Vermogensbeheer
  • Toon Schraven van BTC Direct
Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.