‘Mr Bitcoin automaat’ op Bitcoin Amsterdam: Nederland is het meest waardeloos

Amsterdam is voor heel eventjes de Bitcoin hoofdstad van de wereld. Bitcoiners vanuit de hele wereld komen 12, 13 en 14 oktober naar Nederland om hier te spreken over de meest bekende cryptocurrency ter wereld. Deze keer spreken wij ‘Mr Bitcoin’ Martijn Wismeijer, marketing manager van General Bytes, de grootste producent van Bitcoin automaten.

‘Tijdens de pandemie heb ik mijn koffer gepakt’

Tijdens Bitcoin Amsterdam kwamen wij Martijn Wismeijer tegen. In onderstaande video zie je het gesprek over Bitcoin automaten. Wismeijer praat in dit interview over reguleringen en huidige markt voor deze Bitcoin ATM’s. Hij vond het in Nederland zo bont worden dat hij zijn koffers heeft gepakt en naar Portugal verhuisde. Dit verhaal zie je in onderstaande video!

Hoe ziet de Bitcoin automaten markt eruit?

Volgens Mr. Bitcoin zit de grootste potentie voor Bitcoin automaten in Zuid-Amerika. “Je ziet dat de markt in de Verenigde Staten verzadigd raakt”, zo vertelt hij over zijn grootste afnemer. “We hebben daar 13.000 machines verkocht in Amerika en nu moeten we uitwijken naar Spaanstalige landen.” Binnen Europa is Duitsland een van de snelste groeiers.

Hij vertelt dat je in ons buurland een partnership met een bank nodig hebt om een Bitcoin automaat te plaatsen. “In Duitsland zijn er 600 verschillende banken, waarvan er over 10 jaar waarschijnlijk nog maar 50% zou bestaan. Dat zijn de banken die nu ook moeten innoveren en op dit moment kijken naar Bitcoin.” Dit ziet men terug aan bankfilialen in Duitsland die steeds vaker Bitcoin automaten beschikbaar hebben.

Wil je meer zien van Bitcoin Amsterdam? 

Het mediateam van BLOX zal alle dagen van Bitcoin Amsterdam aanwezig zijn om verslag te doen van het laatste nieuws. Er komen veel grote sprekers naar dit evenement, en op deze nieuwssite – in combinatie met onze socials en het YouTube kanaal – kan je de laatste uitspraken en ontwikkelingen volgen. 

De laatste quotes van de belangrijkste bitcoiners kan je vinden op ons Twitter account en onze Instagram pagina. Hier zullen wij live verslag doen van de laatste opmerkingen. Een uitgebreidere toelichting van interviews en sprekers zal volgen via deze nieuwssite. Daarnaast zal onze video-expert Axel interviews afnemen die te vinden zijn op het YouTube kanaal van BLOX.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • Dat ziet er een 24 karaat oplichterij uit

    13 oktober 2022