Elon Musk was te gast bij SNL en SpaceX neemt Dogecoin mee naar de maan

Deze bullrun gaat gepaard met hype en memes, en geen enkele andere coin is dat zo goed in als Dogecoin. Elon Musk is de Gepetto van deze hype en bekrachtigde dat met zijn optreden in het Amerikaanse tv-programma Saturday Night Live (SNL).

Dit was overigens wel een gevalletje Buy the Rumour, Sell the News. Ofwel, in aanloop naar de aflevering steeg de Doge koers naar nieuwe hoogtepunten, maar op het moment van uitzenden voel de waarde terug met meer dan 30%.

Hieronder kun je de monoloog uit de aflevering terugkijken. Tegen het einde wordt Dogecoin benoemd.

 

SpaceX-maanlancering wordt gefinancierd door Dogecoin

Het Canadese productie- en logistiekbedrijf Geometric Energy Corporation heeft aangekondigd dat zijn Doge-1 Mission to the Moon, de eerste commerciële missie naar de maan in de geschiedenis, volledig zal worden betaald met Dogecoin.

Deze moonshot omvat een samenwerking tussen het missiebeheer van Geometric Space Corporation en SpaceX, dat in het eerste kwartaal van volgend jaar een satelliet van 40 kg op een SpaceX Falcon 9-raket zal vervoeren.

‘Na officieel zaken te hebben gedaan met Doge voor een deal van deze omvang, gaan Geometric Energy Corporation en SpaceX Doge gebruiken als een rekeneenheid voor de maanactiviteiten in de ruimtevaartsector”, aldus Samuel Reid, Chief Executive Officer van Geometric Energy.

Betrouwbare digitale valuta

Geometric Energy zei in een verklaring dat Dogecoin had bewezen een snelle, betrouwbare en cryptografisch veilige digitale valuta te zijn die werkte wanneer traditionele banken dat niet konden. De munt is geavanceerd genoeg om een ​​commerciële maanmissie volledig te financieren. Het bedrijf zei dat Dogecoin was gekozen als de rekeneenheid voor alle maanactiviteiten tussen SpaceX en zichzelf om een precedent te scheppen voor toekomstige missies naar de maan en naar Mars.

SpaceX-oprichter Elon Musk tweette over de lancering: ‘SpaceX lanceert satelliet Doge-1 volgend jaar naar de maan – Missie betaald in Doge – 1e crypto in de ruimte – 1e meme in de ruimte Naar de mooooonnn !!’

 


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.