N.E.C. en crypto partner BLOX verlengen samenwerking met twee jaar

De stad Nijmegen heette vroeger Noviomagus, wat de nieuwe markt betekent. Als je aan nieuwe markt denkt, denk je al gauw aan crypto.

N.E.C. en cryptobedrijf BLOX hebben na een succesvol eerste seizoen, de samenwerkingsovereenkomst tot de zomer van 2024 verlengd. Dit is één van de grootste samenwerkingen van twee Nijmeegse bedrijven ooit.

BLOX groeide op met N.E.C.

BLOX zet zich in om cryptocurrency voor een groter publiek toegankelijker te maken. Via de gratis en laagdrempelige app geven ze de koersen van de verschillende cryptomunten snel en overzichtelijk weer. Iedereen kan eenvoudig op zijn eigen manier investeren in verschillende cryptovaluta.

Mike Hutting, CEO en medeoprichter van BLOX, vertelt dat de Nijmegenaren N.E.C. al volgen sinds de kindertijd. “De samenwerking is in het eerste seizoen goed bevallen. Mooie voetbalavonden met vrienden, herinneringen aan overwinningen in het Goffertstadion en natuurlijk het laden van ons merk BLOX onder het regionale voetbalpubliek.” 

“Als echte Nijmeegse organisatie met een focus op voetbal kan BLOX naast haar partnerships met Ajax en Club Brugge een samenwerking met N.E.C. dan ook niet laten schieten”, zo voegt Hutting toe.

Het Nijmegen van morgen

Toon Schraven, Head of Brand van BLOX en verantwoordelijk voor de sponsorships, is erg enthousiast over dit nieuws. “Een succesvol eerste seizoen als partner bevestigt ons geloof in voetbal als marketingmedium. N.E.C heeft veel inzet en ambitie getoond om bitcoin in het algemeen – en BLOX in het bijzonder – toegankelijk te maken voor haar fanbase. We zijn er dan ook trots op om ook de komende twee jaar met N.E.C. samen te werken”.

Willem Reijnen, salesmanager van N.E.C., is eveneens blij met de verlengde overeenkomst: “We zijn verheugd dat BLOX als Nederlands A-merk minimaal twee seizoenen langer aan N.E.C. verbonden is.”

“De cryptobranche is voor veel mensen nog altijd een nieuwe markt”, merkt Reijnen terecht op. “Maar hoewel de huidige markt uitdagingen met zich meebrengt, blijft BLOX met haar platform investeren in de financiële wereld van morgen. De komende seizoenen is BLOX zichtbaar langs de zijlijn van het Goffertstadion en partner & naamgever van de BLOX Man of the Match.”

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.