Nederlandse paragnost over crypto in 2023: ‘bedragen zullen door het plafond schieten’

Het is leuk om te speculeren over crypto. Zelfs helderzienden doen een poging om de markt te kunnen voorspellen. In een nieuwe visie voor 2023, gedaan door paragnost Jan C. Van Der Heide, voorspelt hij “andere tijden, waarbij bedragen door het plafond zullen schieten”.

‘Niet in paniek raken’

Analisten en marktspeculanten doen vaak voorspellingen over de toekomst van crypto. De een vindt crypto gebakken lucht en de ander koopt nog steeds elke dag. Maar hoe vaak hoor je dat een paragnost zich uitlaat over deze markt? Nou, misschien is dit wel je eerste keer:

Van Der Heide ziet de toekomst positief in en omarmt het welbekende HODL’en (Hold On for Dear Life). “De cryptomarkt is in een impasse gekomen”, zo vertelt Van Der Heide in zijn voorspelling. “Cryptobeleggers moeten geduldig blijven en niet in paniek raken.”

Is dit te geloven?

Niemand moet stressen, want de markt trekt wel bij. Dit was goed advies in het begintijdperk van crypto. Het is alleen de vraag of dat op dit moment ook nog geldt. De koers van Bitcoin is inmiddels bijna tweederde van zijn waarde kwijt in vergelijking met een jaar terug. Daarnaast zijn meerdere altcoins meer dan 80% gezakt in dezelfde periode. De cryptomarkt kennende kan het nog veel verder zakken.

Van Der Heide is zeker van zijn zaak. Hij zegt dat er andere tijden aankomen, waarbij de koers door het plafond gaat. Elke crypto investeerder wil hier natuurlijk in geloven, maar zekerheid biedt deze markt nooit. De paragnost noemt geen specifieke munt, maar hij spreekt over de markt in het algemeen.

‘Nederland komt met een eigen crypto’

Daarnaast doet de paragnost nog een interessante voorspelling voor 2023: “De Nederlandse staat zal naar aller waarschijnlijkheid een eigen virtuele cryptomunt introduceren.” En hoe leuk deze voorspelling ook is, dit is nagenoeg onhaalbaar.

De Nederlandse staat is namelijk verbonden aan de Europese Centrale Bank (ECB), die zelf al bezig is met een digitale euro. Het kan bijna niet dat Nederland deze beslissingen mag maken zonder inmenging van deze centrale bank. Een cryptomunt van de Nederlandse staat zou betekenen dat dit een andere munt zou moeten zijn dan een digitale Euro. Hier zal de ECB niet vrolijk van worden.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
 • Interessant en goed leesbaar artikelđź‘Ť

  Altijd lees ik deze BLOX’sen ‘s avonds, onder het genot van mijn “goede leven” lungo intenso koffie, maar ik waag mij niet aan koffiedik kijken…..

  3 januari 2023
 • Volgende week kan ik mijn glazen bol ophalen
  Wordt vervolgd!

  4 januari 2023
 • Volgende week kan ik mijn glazen bol ophalen
  Wordt vervolgd!

  4 januari 2023
 • stop aub over die onzin,dat horen we al jaren

  5 januari 2023
 • Dat een serieuze website zich met die charlatans bezig houdt…..

  5 januari 2023
 • Voor BTC is de dood nabij.

  6 januari 2023