Ruim 50.000 nieuwe wallets per dag op Blockchain.com

Blockchain.com krijgt er dagelijks ruim 50.000 nieuwe gebruikers bij. Dit meldde de CEO van het walletbedrijf op twitter. Het bedrijf is een van de grootste bitcoin walletproviders ter wereld. Zijn tweet kwam vlak na het gerucht dat Coinbase 50.000 nieuwe kopers per dag trekt.

Niet Coinbase maar Blockchain.com

Ondanks dat de markt dit jaar een flinke dip heeft gemaakt, blijft de belangstelling voor crypto’s groot. CEO van Blockchain.com, Peter Smith tweette namelijk dat zijn walletprovider dagelijks 50.000 nieuwe gebruikers verwelkomt.

De tweet komt niet helemaal uit het niets vallen. Vorige week berichtte verschillende bronnen dat Coinbase, één van de grootste crypto-exchanges ter wereld, dagelijks 50.000 nieuwe gebruikers trekt. Het bericht bleek echter niet helemaal te kloppen. Hoewel de exchange vorig jaar wél 50.000 nieuwe gebruikers per dag trok, is dat dit jaar niet meer zo.

Gelukkig gaat het met de Luxemburgse walletprovider Blockchain.com wel erg goed. Het aantal accounts op het platform groeit wekelijks met een omvang die in absolute getallen groter is dan het aantal inwoners van bijvoorbeeld Utrecht.

Blockchain.com CEO erg bullish over cryptomarkt

In een recent interview met Bloomberg spreekt Smith over de toekomst van de cryptomarkt. Volgens hem is de koersdaling van dit jaar een logische ontwikkeling als je naar de bitcoingeschiedenis kijkt.

Hij stelt dat er na iedere stevige bullrun altijd een correctie komt. Na die correctie komt de markt weer rustig op gang en trekt de koers aan. Dit momentum bouwt zich dan op en kan resulteren in een nieuwe bullrun. Volgens hem zitten we nu tegen het eind van deze correctie.

Volgens de CEO komt dit omdat er nu meer duidelijkheid is over regulering van de cryptomarkt. Dit zou resulteren in een positief sentiment onder institutionele beleggers. Zij kunnen nu namelijk makkelijker in crypto’s investeren.

Delen:

Thijs is gastauteur bij BTC Direct. Hij doet niets liever dan de koers analyseren en schrijven. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij veel ervaring. Hij houdt zich namelijk al sinds zijn tienerjaren met blockchain bezig.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.