Op zoek naar een lastminute bitcoin kerstcadeau?

Het is weer bijna kerst en dat betekent kerstcadeau’s! Nog op zoek naar een lastminute aankoop? Hier vind je tips voor het vinden van een bitcoin presentje. Je leest alles over het weggeven van bitcoin, maar ook waar je bitcoin gadgets en prullaria kan vinden.

 Geef bitcoin cadeau!

Als bitcoin enthousiasteling is er natuurlijk niets gaver dan iemand bitcoin te geven. Zo maak je ook nog eens een echte believer van je vrienden en familie. Dat hoeft ook niet meteen voor een heel groot bedrag of direct een hele bitcoin, je kan al voor tien euro aan bitcoin geven!

Het stappenplan:

 1. Maak een account aan bij BTCDirect.eu
  Je hebt een account bij BTC Direct nodig om bitcoin met iDEAL te kunnen kopen. Heb je nog geen account? Registreer je snel en gratis!

 2. Registreer je bij een wallet
  Je hebt ook een wallet nodig om je bitcoin mee te beheren. Als je rond de kerstboom, ter plekke bitcoin wil geven dan kan je het beste een wallet hebben die je gewoon met je smartphone kan bedienen. Wij raden BRD wallet aan. Deze is beschikbaar voor Android en voor iOS. BRD wallet is echt een wallet voor iedereen, dus ook voor beginners rond de kerstboom.
 3. Heb je een account bij BTC Direct en een wallet? Tijd om te kopen!
  Op de homepage van BTC Direct selecteer je ‘bitcoin’ in de calculator. Vul het aantal bitcoin dat je wilt kopen of het aantal euro’s dat je wilt besteden. Klik daarna op de groene button met ‘bitcoins kopen’. Je krijgt nu een overzicht van jouw order te zien.
 4. Vul in het overzicht je bitcoinadres in. Dit adres vind je in je wallet. Let op: Kopieer dit adres altijd, typ deze nooit zelf over. Kies daarna je gewenste betaalmethode. 
 5. Nu heb je bitcoin in je wallet. Wil je tijdens het gourmetten snel bitcoin naar je vrienden of familie overmaken? Vraag dan of ze de QR-code van hun ontvangstadres laten zien, deze scan je met je camera en je direct kan coins overmaken.

Er zijn ook bitcoin kerstcadeau’s waar je geen stappenplan voor nodig hebt

 • Niks fijner dan een warme trui. Zeker als er een groot bitcoinlogo op prijkt. Etsy heeft een divers aanbod. Denk aan truien met Ho Ho Hodl of een kerstman die To the moon! gaat. Check: https://www.etsy.com/nl/market/bitcoin_trui
 • Nog meer prullaria: een ‘gouden’ munt van bitcoin! https://www.gadgethouse.nl/btc-bitcoin-collectors-munt-24k-gold-plated-p203289.html
 • HTC brengt deze maand een nieuwe blockchain telefoon uit. In de telefoon is een hardware wallet verwerkt. Je kan de telefoon kopen met crypto en het mooie is, maanden geleden heeft HTC de prijs bepaald en sindsdien niet meer aangepast. Meer informatie vind je hier: https://www.htcexodus.com/eu/product/
 • Op zoek naar een goed boek over bitcoin? Wij raden Digital Gold aan van Nathaniel Propper. Dit boek beschrijft de geschiedenis van bitcoin op een leuke, spannende en begrijpelijke manier. Het boek is voor ongeveer vijftien euro online te koop.

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.