Nederland Oostenrijk, BLOX geeft 5x 50 euro bitcoin (en altcoins) weg op wedstrijddag

Hebben we er weer zin in? Vandaag speelt het Nederlands Elftal tegen Oostenrijk en dat laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Samen met BLOX geven we prijspakketten en trade-tegoed weg.

Nodig je vrienden uit en win 50 euro

Wat is er mooier dan samen voetbal kijken? Samen traden! Daarom hebben we een toffe actie voor jou: we geven 5x 50 euro weg.

Wat moet je doen? Nodig tijdens een wedstrijd van Nederland minimaal 2 vrienden uit met behulp van jouw persoonlijke vriendencode. En het toffe is, ook al win je niet, je vrienden krijgen van ons allebei een tientje om mee te traden.

Waar vind je die vriendencode? Heel simpel:

  1. Open BLOX
  2. Ga naar Verdien, de derde optie in het menu
  3. Je ziet nu je persoonlijke vouchercode. Deze bestaat uit 14 tekens inclusief streepjes.
  4. Klik op Deel om de code te delen met iedereen die Oranje een warm hart toedraagt
  5. Hebben je vrienden voor 10:00 uur de volgende dag een BLOX-account aangemaakt met jouw persoonlijke code? Dan maak jij kans op die 50 euro!
Zorg dat minimaal twee vrienden zich aanmelden. That’s it! Heb je gewonnen, dan wordt er persoonlijk contact met je opgenomen.

Spelvoorwaarden

De actie loopt op elke speeldag van het Nederlands elftal. Vandaag speelt Nederland dus tegen Oostenrijk. Klik hier voor de voorwaarden van de actie.

Maak elke wedstrijd van Nederland kans op een BLOX-goodiebag

Daarnaast maak je bij elke speeldag van het Nederlands elftal kans op een supergaaf BLOX-prijzenpakket!

Meedoen is simpel. Volg BLOX op Facebook, Instagram en Twitter en reageer op een van de berichten op de dag dat Nederland speelt. Heb je gewonnen? Dan neemt BLOX contact met jou op via een privé-bericht. Succes!

Delen:

Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BTC Direct. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij de Telegraaf, Marketingfacts, Satoshi Radio, Frankwatching en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.