Overstappen van Binance? Je hebt nog heel even!

Na dit weekend stopt Binance definitief met het bedienen van de Nederlandse cryptomarkt. Het platform opereerde al jaren in Nederland. Desondanks slaagde het er niet in om de juiste vergunningen te bemachtigen bij De Nederlandsche Bank. Daarom moet het bedrijf haar deuren in ons land sluiten en kan Binance pas terugkeren wanneer het kan voldoen aan de juiste regelgeving.

Wat moet jij nu met je coins die je bij Binance hebt staan?

Binance klanten hebben nog 2 dagen

Vanaf maandag 17 juli is het niet meer mogelijk om bij Binance te handelen in cryptocurrencies of andere financiële producten. Nieuwe klantregistraties zijn al een maand geleden stopgezet vanaf de aankondiging van dit nieuws door Binance zelf. Huidige klanten die nog actief zijn op het platform, hebben na maandag alleen nog de mogelijkheid om hun fondsen van het platform op te nemen.

Wie zijn fondsen nog zelf wil verkopen of om- of overzetten, heeft dus nog ongeveer twee dagen om dit te doen.

BLOX vangt Binance-klanten op

Iedereen die nog crypto op zijn of haar Binance-account heeft staan, kan gebruikmaken van de gratis overstapservice van BLOX: een kosteloze service voor iedereen die zijn crypto veilig en overzichtelijk op één plek wil bewaren. In slechts enkele eenvoudige stappen zet je je crypto over en handel je snel, veilig en voordelig verder tegen 0,25% transactiekosten.

Stap gratis over op BLOX ➜

Jouw alternatief: BLOX, de nummer 1 in eenvoud

BLOX maakt het handelen in je favoriete crypto’s eenvoudig, veilig en voordelig. Ons platform voldoet aan zowel Nederlandse als Europese regelgeving en is bewezen hackerproof. Bovendien bewaren we al je assets 1-op-1: voor elke coin die jij bezit, hebben wij daar dezelfde coin in dezelfde hoeveelheid in bewaring, zonder uitzonderingen.

Klinkt jou dit als muziek in de oren, en wil je ook voordelig overstappen? In de video hieronder legt Axel je precies uit hoe jij in een paar eenvoudige stappen jouw crypto overzet.

Van Binance naar BLOX overstappen. Hoe stort ik mijn crypto van Binance naar BLOX? (Tutorial video)

Ben jij er klaar voor?

Ben jij dus nog op zoek naar hét veilige en voordelige alternatief voor je Binance funds? Of heb je (ook nog) crypto op andere platforms staan, zoals bijvoorbeeld Litebit of OKX? Dan vangt BLOX jou graag op. Ontdek het direct!

Stap gratis over op BLOX ➜

Delen:

Annina verdiept zich al geruime tijd in de wereld van crypto en blockchain en is vastberaden om alles te weten te komen. Daarom duikt ze regelmatig in de wereld van Bitcoin, altcoins en alles daaromheen. Haar bevindingen vertaalt ze naar begrijpelijke artikelen, zodat ook jij snel op de hoogte bent.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.