Bokskampioen uit Fillipijnen Manny ‘pacman’ Pacquiao brengt eigen cryptocurrency uit

Gisteren schreef de South Chinese Morning Post dat de Filipijnse bokser, politicus en zanger Pacquiao zijn eigen token lanceert. Dit doet hij onder andere met de financiële steun van particuliere investeerders zoals ex-Liverpool en Engeland voetbalster Michael Owen en Sheikh Khaled bin Zayed al-Nahyan, een lid van de koninklijke familie van Abu Dhabi.

Pac token nu al verkrijgbaar

Ben je een boks fan? Heb je op de achtergrond van je telefoon en computer Muhammed Ali, Floyd Mayweather, Mike Tyson of Pacquiao? Goed nieuws, op de Singaporese crypto exchange Global Crypto Offers Exchange (GCOX) is de Pac token al verkrijgbaar.

Het idee is dat je met de Pac-token op een eenvoudige manier merchandise kan kopen, ook is de token bedoeld als een manier om met de bokser te communiceren. De oprichter en CEO van GCOX Jeffrey Lin claimt dat de token niet bedoeld is om alleen maar geld in te zamelen, maar ook om een token-ecosysteem te bouwen. Lekker duidelijk.  Op de website van Pac token vind je de volgende uitleg:

  • Fans kunnen bieden op een gesigneerde handschoen van Manny Pacquiao of op een exclusieve VIP-boksstoel voor een bokswedstrijd met behulp van PAC-tokens.
  • Fans kunnen Pac tokens doneren aan de verschillende filantropische missies van Manny Pacquiao.
  • En wat deze met blockchain of tokens te maken hebben, geen idee. Maar Manny Pacquiao deelt zijn persoonlijke succesverhalen, en stuurt fans gepersonaliseerde video’s.

Altijd op de hoogte van het laatste cryptonieuws?

Volg ons op Telegram


Meer beroemdheden zijn van plan om crypto-tokens te lanceren met GCOX

GCOX lijkt het cryptoplatform te worden waar celebrity’s hun crypto op uit kunnen geven. Zo is de Amerikaanse singer-songwriter Jason Derulo ook van plan om zijn eigen token op het platform te lanceren.

Evan Ngow van GCOX zei destijds: “We zijn toegewijd aan het samenbrengen van een gevarieerd, multi-getalenteerd scala aan sterren bij GCOX, en Jason zal zeker niet de laatste muzikant zijn die zich bij ons voegt.”

Dat lijkt ook een van de doelen van GCOX te zijn, beroemheden binden aan hun platform. In de whitepaper staat namelijk dat de technologie is gebaseerd op de Acclaim-blockchain en is ontworpen om de carrière van beroemdheden te helpen.

Delen:

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.