Miljardair Chamath Palihapitiya verwacht dat bitcoin 150.000 dollar wordt

Social Capital CEO Chamath Palihapitiya heeft in een reeks tweets wat gedurfde prijsvoorstellingen gedaan. Hij verwacht dat we pas aan het begin staan van de huidige bitcoin bullrun.

Palihapitiya zegt dat als de bitcoin koers 150.000 dollar bereikt, dan wil de miljardair de Hamptons overnemen. Dit is een cluster van stranddorpen en steden voor rijke New Yorkers. Palihapitiya is van plan om al die dure huizen te veranderen in zomerkampen voor kinderen, betaalbare woningen en om werkende boerderijen te creëren.

Dit is alsof je Het Gooi zou platgooien en er één grote scoutingskamp van zou maken. In de Hamptons wonen voornamelijk beroemdheden en rijke Wall Street directeuren. Ondanks dat door Covid veel mensen de stad New York ontvluchten, stijgen de woningprijzen juist in de Hamptons. Ofja, ondanks is niet het juiste woord, doordat is een beter woord. Het gemiddelde huis in de Hamptons is nu 46 procent duurder omdat de elite van Manhattan de stad ontvlucht.

De Corcoran Group schat dat de totale waarde van alle verkochte eigendommen in het derde kwartaal van 2020 maar liefst 1,223 miljard dollar bedroeg. Bovendien is het aantal te koop staande woningen nu met 42 procent gedaald.




Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • Dave denkt dat de wereld ondergaat als er geen liefde voor hem is of het geld niet is om het te kopen ?. 2023-2024

    1 januari 2021