Paris Hilton is heel enthousiast over Bitcoin en gaat NFT uitbrengen

Is Paris Hilton een bitcoiner? Dat lijkt ze wel te suggereren tijdens een interview op CNBC. Het gesprek was voor 90% een promotiepraatje voor haar eigen nog uit te brengen NFT, maar ze zei ook dat ze bitcoin heel opwindend vindt.

Wie kent haar nog? Paris Hilton maakte furore als… de dochter van iemand die heel erg rijk is. Ze is de erfgename van het Hilton hotelimperium en werd een decennium geleden bekend met een realityprogramma op MTV. Ook had ze de hoofdrol in de korte film ‘One night in Paris.’

Bitcoin heeft absoluut de toekomst

Ze zegt al een tijdje bitcoin te hebben, en enorm enthousiast te zijn. Tussen neus en lippen voegt ze eraan toe dat het absoluut de toekomst is.

Tijdens het interview vertelt Hilton dat ze samen met een aantal ‘ongelooflijke artiesten’ heeft gewerkt om een Non Fungible Token te maken.

Paris Hilton is een influencer

Ere wie ere toekomt, het is makkelijk om haar plannen af te doen als meeliften op de hype. Maar Paris Hilton is stiekem best een trendsetter. Ze was één van de eersten die betaald kreeg om feestjes bij te wonen, en daar een goed inkomen uithaalde. Ook staat ze aan de wieg van selfies, en dat heeft een enorme culturele impact op een groot deel van de wereld.

Dichter bij huis, in 2019 mocht ze nog een lange set spelen op het festival Tomorrowland. En wist je trouwens dat ze eerder een tekening van een kat verkocht voor maar liefst 40 Ether?

Daarnaast heeft de parfumlijn van Hilton de afgelopen 15 jaar voor meer dan 2,5 miljard omzet gezorgd. Inmiddels is de nettowaarde van Paris Hilton de 300 miljoen dollar gepasseerd. En ja, dat gaat wat makkelijker met een zilveren lepel natuurlijk.

Is dit de top?

Of geven we haar nu teveel eer.. En lift ze mee op een simpel verdienmodel voor celebrity’s? The Weeknd, Snoop Dogg, Kings of Leon en vele anderen hebben dezelfde plannen.

Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BLOX. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij NOS, RTLZ, De Telegraaf, FD, Marketingfacts, BNR, Quote, Satoshi Radio en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.