Op 25 september maakt Cardano ‘grote’ partnerschappen bekend

De update Alonzo is afgelopen zondag uitgerold op het Cardano netwerk dus de marketingmachine ligt alweer bijna een week stil. Tijd voor een aankondiging van een aankondiging, deze keer over potentiële partnerschappen.

Smart contracts zijn mogelijk

Door Alonzo is het nu mogelijk om apps op basis van smart contracts te bouwen op de blockchain van Cardano. Veel investeerders (van voornamelijk andere coins) hebben hun twijfels geuit of smart contracts überhaupt zou gebeuren, laat staan ​​dat het op tijd zou gebeuren.

Cardano heeft de monden van deze critici in ieder geval gesnoerd en kan de aandacht richten op toekomstige projecten en samenwerkingen. Sidney Vollmer, Head of Brand and Comms bij de Cardano Foundation, deelde een tweet om de community te plagen met wat komen gaat.

Koers stijgt met 4,4%

Vollmer schreef dat alles duidelijk wordt op een conferentie van Cardano. Of in zijn woorden: ‘Ik wil niet echt opscheppen of zo, maar dit… Will blow people’s mind.’ De marketingmachines van Cardano en ADA draaien weer op volle toeren en de koers stijgt met 4,4%.

Is er reden om skeptisch te zijn? Tuurlijk, dit is cryptocurrency, waar een willekeurige tweet over een hondje duizenden investeerders ontzettend rijk kan maken. Maar op dit moment verdient Cardano het voordeel van de twijfel, na jarenlang beloftes gedaan te hebben over smart contracts, zijn deze nu live.

Cardano Summit volgend weekend

Met dat in gedachten, wie zijn deze partners en hoe kan iedereen hiervan profiteren?

Daar hoeven we niet al te lang op te wachten. Het goede nieuws is namelijk dat de Cardano Summit binnenkort al plaatsvindt. De conferentie is in het weekend van 25-26 september en hopelijk wordt dan meer nieuws gedeeld over wie deze partners zijn en wat hun rol binnen het ecosysteem zal zijn.

We hebben de website eens goed onderzocht, maar er valt weinig te vinden over wie deze partners zouden kunnen zijn. Er is geen reisschema gedeeld en de lijst met sprekers laat ook veel aan de verbeelding over.

Ethereum in zicht

Nu Cardano smart contracts aankan, wordt het tijd om de koning der smart contracts de loef af te steken. Ethereum staat nog met kop en schouders bovenaan, maar Cardano, Polkadot, Avalanche, Solana en nog meer platformen staan klaar om marktaandeel af te snoepen.

Cardano begint in ieder geval goed, volgens cardanocrowd.com zijn er momenteel al 60 dApps beschikbaar, waaronder Space Budz NFT’s, de Nami-portemonnee, games en een liquiditeitsprotocol genaamd Liqwid Finance. Een blik op de beschikbare categorieën laat een breed scala aan opties zien, waaronder crowdfunding, verzekeringen, governance, identiteit en sociaal, om er maar een paar te noemen.

Kan even duren

Tim Harrison, de marketingmanager van Cardano, tempert echter de verwachtingen. Hij schreef dat het even zal duren voordat het ecosysteem is ingevuld.

‘Cardano-investeerders verwachten mogelijk een geavanceerd ecosysteem van gebruiksklare dApps die direct na de upgrade beschikbaar zijn. Verwachtingen moeten hier gemanaged worden.’

Hij voegde eraan toe dat het twee jaar duurde voordat Ethereum werd gelanceerd voordat het zijn eerste grote hit dApp met CryptoKitties kreeg.

ADA kopen?

BTC Direct heeft een nieuw tradingplatform gelanceerd, met onder andere ADA, de munt van Cardano. Maak een account aan met voucher code NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Deze voucher code vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.

Meld je aan

Liever eerst meer informatie?


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.