Winklevoss: allergisch voor prijsschommelingen? Ga niet in crypto

Ondanks de cryptowinter blijven Tyler en Cameron Winklevoss zich inzetten voor bitcoin. In een interview met de Telegraph delen de Winklevoss-tweeling hun gedachten over Gemini en de toekomst van de crypto-industrie.

Bitcoin billionaires

De tweeling zeggen (logischerwijs) niet hoeveel geld ze in cryptocurrencies hebben geïnvesteerd, en wat hun investering nu waard is. Ze vinden het overigens wel leuk om “bitcoin billionaires” te worden genoemd en als ze naar verliezen worden gevraagd, zeggen ze dat ze nog steeds beter af zijn dan voor hun investering in bitcoin.

Wij zitten in deze game omdat wij om kunnen gaan met prijsschommelingen

Daarnaast zijn ze van mening dat als iemand snel last heeft van prijsschommelingen, ze investeringen in cryptocurrency moeten heroverwegen. Dan is crypto misschien niet voor hen aangezien de crypto industrie zich nog steeds aan het ontwikkelen is.

“Als je de koersschommelingen niet aan kunt, moet je waarschijnlijk niet investeren of een bedrijf starten,” zei Cameron. “Start-ups voelen ook zo aan. Daar kunnen we goed mee omgaan; daarom zitten we in deze game.”

Cameron zegt dat hij hoopt dat het succes van Gemini (Gemini is hun cryptocurrency exchange) hetzelfde niveau bereikt als Amazon. Ze zien veel parallellen met de online retailer want in de begintijd geloofde ook niemand in het potentieel van Amazon. En kijk waar ze nu staan.

Mark Zuckerberg

Ze denken ook toe dat de interesse van Mark Zuckerberg voor blockchain een positieve invloed kan hebben op de crypto-industrie.

Misschien heb je de film The Social Network gezien, hierin werd verteld dat de tweeling en Zuckerberg geen goede vrienden zijn en ze hem juist aanklaagden. Maar ze zeggen nu geen wrok meer te koesteren, ze geloven zelfs dat Zuckerberg’s bemoeienis in cryptocurrency ontzettend cool is.

Afgelopen week waren ze ook te gast op het SXSW-festival om te spreken over cryptocurrency en Gemini. Het interview vind je hier.

Delen:

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.