Rapper Drake verloor 230.000 dollar aan bitcoin door Max Verstappen

Max Verstappen heeft rapper Drake veel geld gekost. De Canadees verloor meer dan 230.000 dollar in BTC. Hij had namelijk op de verkeerde coureur ingezet om eerste te worden op de Formule 1 Grand Prix die afgelopen zondag in Spanje plaatsvond.

Max Verstappen wint

Deze race eindigde niet goed voor Leclerc en Ferrari-fans. Door motorproblemen moest de coureur de race beëindigen. Dit was slecht nieuws voor Drake, die in had gezet op Leclerc, maar uitstekend nieuws voor onze Max Verstappen. Hij won de Grand Prix en nam de leiding in het toernooi.

Vlak voor de race liet Drake op een Instagram verhaal zien dat hij een weddenschap van 230.000 dollar had geplaatst op de overwinning van Leclerc. Als hij op de eerste plaats was geëindigd, zou Drake ongeveer 100.000 dollar bovenop zijn inleg krijgen. Maar zoals de Formule 1 kijkers in Nederland wel weten, is dat niet gebeurd.

Nu is Drake 230.000 dollar aan bitcoin armer, maar Verstappen fans zijn natuurlijk blij met een steady resultaat van hun favoriete coureur.

De rapper is geen onbekende van bitcoin

Drake gebruikte voor deze weddenschap een bijzonder wedkantoor. Stake, zoals dit bedrijf heet, staat erom bekend dat het cryptovaluta accepteert als weddenschap-optie. Probeer dit alleen niet in Nederland, want dit is hier nog steeds hartstikke illegaal.

De rapper heeft een samenwerking met het gokbedrijf om dit soort uitspraken te doen en weddenschappen aan te gaan. Zijn Instagram-pagina staat er vol mee.

Hij verdiende al eerder bedragen als 270.000 euro aan bitcoin via dit wedkantoor. Het is geen verrassing dat de site uiteindelijk bij Drake uitkwam; de rapper blijkt al langer met bitcoin bezig te zijn.

In februari van dit jaar stuurde hij voor meer dan 250.000 euro aan bitcoin naar een bevriende rapper. Drake vroeg aan de rapper of hij bitcoin had, waarop nee werd geantwoord. “Maak even een wallet aan”, aldus Drake, die de bevriende rapper vervolgens een hoop bitcoin gunde.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.