Exclusieve bitcoin analyse van The Rational Root, elke week op BTC Direct

Mooi nieuws! Een van de populairste bitcoin analisten ter wereld schrijft vanaf vandaag wekelijks voor BTC Direct een exclusieve Nederlandstalige analyse van BTC. The Rational Root verwierf bekendheid door zijn innovatieve en heldere grafieken en analyses.

Voortbouwen op PlanB

Op de een of andere manier brengt ons landje veel bekende en goede bitcoin analisten voort. PlanB is de grootste en bekendste door zijn stock to flow model. De eveneens anonieme The Rational Root bouwt voort op zijn werk met het prachtige S2F Cross Asset Spiral hieronder.

Daarnaast deelt de analist nog veel meer originele analyses. Dit heeft de bekende twitteraar op dit moment 70.000 trouwe volgers opgeleverd. Zo’n beetje elk bekend gezicht in de bitcoin wereld volgt The Rational Root.

Exclusief voor leden

De analyses zijn gratis te lezen voor iedereen met een account op het tradingplatform van BTC Direct. Een account maak je gratis aan en om het nog mooier te maken, krijg je 10 euro cadeau als je je nu aanmeldt. Heb je al een account? Log dan dit weekend in om de laatste analyse te lezen! Elke week neemt the Rational Root je mee in de wondere wereld van on-chain analyse en marktcyclus-analyse.

Krijg 10 euro crypto van ons

Lees de laatste analyses en nieuwtjes gratis met een account op het nieuwe tradingplatform van BTC Direct. Maak een account aan met vouchercode NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Koop hiervan bitcoin of een van de vele altcoins. Deze vouchercode vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.

Maak account aan

Liever eerst meer informatie?

 

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • Fantastisch maar waarom anoniem: wat hebben die kerels (m/v/x) te verbergen??

    15 december 2021