Private verkoop Revuto tokens op Cardano brengt 1,7 miljoen dollar op, vanaf vandaag public sale

Revuto is een betalingsprotocol dat gebruikmaakt van de functionaliteit van de smart contracts op Cardano en is bedoeld voor consumenten. Het team heeft details gedeeld van een private financieringsronde en wil nu ook een openbare verkoop van REVU, de munt van Revuto.

1,7 miljoen dollar in 7 dagen

Volgens een persbericht heeft Revuto in zeven dagen 1,7 miljoen dollar opgehaald bij grote risicokapitaalfondsen en angel-investeerders. Het door de gemeenschap gesteunde blockchain-investeringsteam Black Dragon leidde deze investeringsronde. Vertegenwoordigers van Revuto zeggen dat het een groot succes is. Door de grote vraag naar REVU is de private financieringsronde eerder dan gepland stop gezet.

Josipa Majic, CEO van Revuto, is er zeker van dat het ingezamelde geld haar team zal helpen om de massale acceptatie van blockchain-gebaseerde ‘abonnementsbetalingen’ te katalyseren:

‘We zijn onze particuliere investeerders, waaronder BlackDragon, dankbaar dat ze geloven in het team en de technologie van Revuto, en voor het delen van onze visie om crypto in het dagelijks leven besteedbaar te maken. Het hebben van de juiste financiering en investeerders die onze langetermijnvisie ondersteunen, is cruciaal, en daarom zijn we verheugd deze mijlpaal te bereiken en kijken we uit naar wat ons te wachten staat.’

De Kroatische Majiс steekt haar ambities niet onder stoelen of banken, ze zegt namelijk dat Revuto zou kunnen veranderen in een cryptocurrency met hetzelfde nut als fiat-valuta.

Wat is Revuto?

Als het product het levenslicht zal zien, dan kan je het vergelijken met een betaalkaart op Cardano. Deze betaalkaart is vooral bedoeld om abonnementen te beheren en in bedwang te houden. De manier waarop Revuto werkt, is dat ze een enkele Mastercard VCD (virtuele creditcard) maken voor elk abonnementen; één abonnement, één VDC. Het ziet eruit en werkt als een gewone virtuele Mastercard-kaart, dus de abonnementenaanbieder kan op geen enkele manier weten dat het een Revuto-kaart is en je blokkeren.

Elke maand ontvang je een pushmelding waarin je wordt gevraagd of je de betaling wilt blokkeren, snoozen of goedkeuren voor bijv. Netflix. Als je een dienst blokkeert, wordt deze opgeschort en kun je deze de volgende maand niet gebruiken. Netflix ziet dan een lege vcd met onvoldoende saldo voor deze maand en zal de toegang eenvoudig uitschakelen tot de volgende betalingscyclus, wanneer de vraag wordt herhaald.

Openbare verkoop van REVU begint vandaag

Vanaf vandaag is REVU-token ook beschikbaar op het Revuto (REVU) tokensale-startvenster voor privéaankopen. Dit klinkt allemaal heel erg ICO-in-2017-achtig en het zou zomaar die kant op kunnen gaan. Dit is dus geen advies om hier aan deel te nemen. Het grote verschil met de ICO’s van vier jaar geleden? Revuto brengt geheel in de geest van vandaag ook een NFT uit.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.