Schrijvers gezocht!

(freelance basis)

Heb jij een gouden pen en kennis van de cryptomarkt? Kom dan op freelance basis schrijven voor het crypto-nieuwsplatform van Nederland

Waar ga je aan meewerken?

Sinds 2018 bezoeken miljoenen Nederlandse bitcoiners en cryptofans onze nieuwssite. Het is voor velen dé plek om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en van de koersontwikkelingen. Elke dag publiceren wij een technische analyse van de bitcoin koers, delen we het nieuws of schrijven we over opmerkelijke altcoins. 

Al deze artikelen worden gedeeld op social media en in diverse nieuwsbrieven. Daarnaast dienen deze nieuwsartikelen als basis voor onze dagelijkse YouTube-video’s.

Met jouw vlotte pen schrijf je op reguliere basis artikelen voor nieuws.btcdirect.eu. Je overlegt met de hoofdredactie en vervolgens heb je alle vrijheid om te schrijven over hard nieuws, trends, of leuke feitjes. Het is dus belangrijk dat je kennis van de markt hebt en kunt inschatten wat lezers willen lezen. Ook is het erg mooi meegenomen als je de koers analyseren zodat daar een technische analyse uitrolt!

Wat verwachten wij van jou?

  • Kennis van bitcoin en de cryptomarkt is een vereiste
  • Je kunt goed schrijven en beheerst de Nederlandse taal
  • Je kan moeilijke dingen simpel uitleggen
  • Achtergrond in journalistiek, webredactie of communicatie is mooi meegenomen

Wat mag je van ons verwachten?

  • Uitbetaling in bitcoin mogelijk. 
  • Je kunt je cryptokennis aanscherpen door te leren van de besten
  • Veel activiteiten zoals jaarlijkse deelname aan de Viking Run en borrels.

Stuur een korte introductie naar hoofdredacteur Jerrymie Marcus via nieuws@btcdirect.eu. Daarnaast verwachten wij ook een voorbeeld van crypto-gerelateerd schrijfwerk van jouw hand. Dit mag een nieuw stukje tekst zijn of iets wat je eerder hebt geschreven. Liever eerst meer informatie? Stuur een mailtje naar nieuws@btcdirect.eu.