Shiba Inu-ecosysteem Shibarium mogelijk live in augustus

Shibarium mogel onthuld tijdens Blockchain Futurist Conference In augustus zou Shibarium kunnen worden gelanceerd, zo verklaarde een ontwikkelaar. Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, kondigde aan dat het langverwachte layer 2-project Shibarium besproken en mogelijk vrijgegeven zal worden tijdens de Blockchain Futurist Conference, ETHToronto en ETHWomen hackathons in augustus 2023 in Canada.

Belangrijke mijlpaal voor Shiba Inu ecosystem tijdens derde jubileum

Deze aankondiging is bijzonder belangrijk omdat deze samenvalt met het derde jubileum van Shiba Inu en plaatsvindt in de geboorteplaats van Ethereum. Kusama benadrukte dat het Shiba Inu-ecosysteem de titelsponsor zal zijn van de aankomende Blockchain Futurist Conference, evenals de officiële hackathons, ETHToronto en ETHWomen. Bovendien zal Kusama via kunstmatige intelligentietechnologie aanwezig zijn en een toespraak houden tijdens een conferentie die op de dag van de Shibarium-release wordt gehouden.

Presentatie van het “world paper” van het Shiba Inu-ecosysteem en onthulling van nieuwe projecten en de Treat-token

Tijdens de Blockchain Futurist Conference zal dit evenement het “world paper” van het Shiba Inu-ecosysteem presenteren, nieuwe projecten aankondigen en gedetailleerde informatie verstrekken over de Treat-token, voor het eerst beschikbaar gesteld aan het publiek.

Hackathon en showcase van Shiba Inu-producten en -diensten rondom Shibarium

De blogpost vermeldt dat tijdens de Blockchain Futurist Conference Shibarium een hackathon zal organiseren die meerdere maanden zal duren. Er zullen twee stands zijn die volledig gewijd zijn aan de presentatie van Shibarium en verschillende Shiba Inu-thematische producten, platforms en diensten zoals Shib the Metaverse, Shibacals, Shiba Eternity, Shiboshis en meer.

Shiba Inu-gemeenschap verheugd over aankondiging

De Shiba Inu-gemeenschap reageerde enthousiast op de aankondiging. Een gebruiker genaamd ShibaBazaar verklaarde dat ze al jaren op deze ontwikkeling wachten en tot nu toe elk raadsel hebben opgelost.

Nieuwe governance-structuur voor het Shiba Inu-ecosysteem

Volgens Kusama zal het Shiba Inu-ecosysteem de Doggy DAO hebben, die het hele ecosysteem zal besturen, en de Shib Doggy DAO Foundation, die de beslissingen van de gedecentraliseerde autonome organisatie zal uitvoeren en de activa van de DAO zal beheren. De governance zal worden verdeeld in vier delen, één voor elke kern-token in het Shiba Inu-ecosysteem, om ervoor te zorgen dat leden van de Shiba Inu-gemeenschap een gelijke stem hebben.

Presentatie van de Treat-token en andere kern-tokens in het Shiba Inu-ecosysteem

In de Shiba Inu-gemeenschap hebben verschillende tokens specifieke rollen. Shiba Inu bestuurt de algehele gemeenschap, terwijl het Bone ShibaSwap (BONE) -token verantwoordelijk is voor de technologische aspecten van Shibarium. Het Doge Killer (Leash) -token biedt communitybescherming en exclusiviteit, terwijl het Treat-token de gemeenschapsprojecten zal besturen.

Delen:

Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BLOX. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij NOS, RTLZ, De Telegraaf, FD, Marketingfacts, BNR, Quote, Satoshi Radio en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.