shiba inu in a aquarium called shibarium

Shiba Inu: dit zijn de laatste ontwikkelingen van Shibarium

Kaal Dhairya, een ontwikkelaar die aan Shiba Inu werkt, publiceerde een blogpost om de gemeenschap op de hoogte te houden van verschillende belangrijke ontwikkelingen op Shibarium.

Een miljoen wallets en transacties op Shibarium

Hij begon met het feliciteren van de ShibArmy met het bereiken van een mijlpaal van een miljoen wallets en bijna een miljoen transacties op Shibarium. Dhairya benadrukte dat ze Shibarium willen behouden als een van de snelste en meest kosteneffectieve Layer 2-netwerken.

Een van de eerste grote updates voor Shibarioum wordt de beschikbaarheid van de gehoste versie van Blockscout explorer op Shibariumscan (ook bekend als “Shibarium Explorer”). Door deze stap kan het protocolteam zich concentreren op netwerkverbeteringen, terwijl het Blockscout-team ervoor zorgt dat de verkenner functioneel blijft en de blockchain volledig wordt geïndexeerd.

Gebruik de Shibarium explorer

Dhairya drong er bij gebruikers op aan om deze verkenner te gebruiken voor het uitvoeren van hun eigen onderzoek en voor het verifiëren van nieuwe of bestaande smart contracts die op het netwerk worden ingezet. Hij zei ook dat ze van plan zijn binnenkort projecten te promoten die op Shibarium zijn gebouwd, en daarvoor is contractverificatie via Blockscout nodig.

Dhairya deelde het geverifieerde WBONE-ontvangsttadres en kondigde aan dat er verschillende extra tokens aan de brug zijn toegewezen. Deze tokens, zichtbaar in de gebruikersinterface, omvatten USDT, USDC, DAI, WBTC en xFUND.

Meer bruggen, meer tokens op Shibarium

De ontwikkelaar onthulde ook dat ze samenwerken met verschillende bruggen van derden om andere tokens naar Shibarium mogelijk te maken. Bovendien maakte hij bekend dat ze van plan zijn validators aan het netwerk zullen toevoegen.

Ten slotte verklaarde Dhairya dat de primaire focus van het Shib-team in de toekomst het innoveren en bouwen van technologieën bovenop Shibarium zou zijn. Hij moedigde de gemeenschap aan om zich op Shibarium te concentreren en zei hij enorm trots zou zijn als de volgende belangrijke innovatie op hun platform zou worden gebaseerd.


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.