Snoop Dog draagt gouden Ledger met diamanten tijdens WrestleMania 39

Het is van de Amerikaanse raplegende Snoop Dogg bekend dat hij geïnteresseerd is in de wereld van crypto en Web3. Daar gaf hij dit weekend in Hollywood op geheel eigen wijze een draai aan tijdens WrestleMania 39, waar hij met een met diamanten ingelegde gouden Ledger om zijn nek rondliep. Het gaat om de Ledger Nano X, een hardware wallet die je kunt gebruiken om jouw crypto veilig mee op te slaan.

De fout van Snoop Dogg

Snoop Dogg heeft blijkbaar een behoorlijk deel van zijn vermogen in crypto zitten, want tijdens het evenement gaf de rapper aan hoe belangrijk het voor hem is om ze veilig te bewaren. “Jullie weten allemaal dat ik Ledger vertrouw als merk om mijn meest waardevolle assets veilig te bewaren”, zo begint de raplegende.

“Het is belangrijk voor mij om stevige maatregelen te nemen om mijn digitale assets te beschermen. Deze op maat gemaakte Ledger Nano, ga ik jullie vertellen, is niet alleen noodzakelijk, maar ook een flex accessoire die past bij mijn persoonlijke stijl. En weet je wat de veiligste plek is voor de Leger? Om mijn nek, baby!”, aldus Snoop Dogg.

Het is natuurlijk niet helemaal waar dat het veilig is om de Ledger om je nek te bewaren. Veel beter is het om deze ergens in een gehuurde kluis te stoppen, zodat je er niet zomaar bij kunt. In principe zou een kwaadwillende Snoop Dogg kunnen ontvoeren en hem dwingen om al zijn crypto over te maken.

In principe loopt Snoop Dogg hier gewoon met de sleutel tot zijn digitale vermogen om zijn nek. Het kan zijn dat de rapper een grapje maakt, maar als hij serieus is, dan heeft hij zeker niet begrepen wat de veiligste manier is om crypto te bewaren.

Goed voor de industrie

Dat neemt niet weg dat het goed is voor de industrie dat grootheden als Snoop Dogg laten zien dat ze enthousiast zijn. Hij doet dat wellicht niet helemaal op de manier zoals het hoort, maar dat past ook wel weer bij Snoop Dogg. Er zijn waarschijnlijk ook maar weinig mensen die hem durven te ontvoeren, wat dat betreft is het vermogen van de raplegende wel veilig.

Bij BLOX heb je overigens helemaal geen Ledger of andere hardware wallet nodig om je crypto veilig te bewaren. Het platform van BLOX is namelijk zo ontworpen dat je enkel crypto kunt kopen en verkopen binnen de applicatie.

Het is niet mogelijk om jouw Bitcoin naar een ander beursplatform of naar een eigen wallet te versturen. Dit zorgt ervoor dat jouw vermogen binnen BLOX altijd veilig is. Je kunt vanuit BLOX alleen geld naar jouw eigen bankrekening sturen, zo voorkom je ellende en hoef je dus niet met een gouden Ledger om je nek rond te lopen.


Thom heeft een juridische achtergrond, maar heeft de focus na zijn rechtenstudie volledig op bitcoin gelegd. Nu vult hij zijn dagen vooral met het lezen en schrijven over bitcoin. Thom bewaart zijn bitcoin niet thuis, maar in meerdere veilige kluizen. Verder heeft hij sinds kort ook een eigen nieuwsplatform.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.