Investeer vanaf vandaag in cryptocurrency Solana (SOL) bij BLOX

Vanaf vandaag handel je in Solana (SOL) op het cryptocurrency trading app BLOX. Solana is vooral populair geworden na de zomer van 2021, toen de crypto met 700% in nog geen maand in waarde steeg. Maar wat is Solana eigenlijk, en wat kan je ermee?

Wat is Solana?

Solana is een blockchainproject voor decentrale applicaties, net zoals Ethereum en Cardano. SOL belooft een snelle en schaalbare blockchain, naar eigen zeggen kan het platform maar liefst 60.000 transacties per seconde aan. Daarmee zou Solana een stuk sneller zijn dan zijn concurrenten.

Het team achter de cryptomunt zet groot in op populaire toepassingen, zoals Decentrale Financiën (DeFi). Met de lancering van de decentrale beurs Soldex AI worden deze ambities kracht bijgezet.

Ambities zijn mooi, maar je moet ze wel waar zien te maken. Op dinsdag 14 september lag de blockchain van SOL er uren uit. De schrik zat er goed in en de Solana koers dipte met 10%. Op dat moment had de Solana blockchain te maken met een piekdrukte van maar liefst 400.000 transacties per seconde.

Toch lijkt dit voorlopig het enige incident van een nieuw cryptoproject met groeipijntjes. Het team achter Solana werkt hard aan het verbeteren van de techniek, en heeft inmiddels twee updates gelanceerd die de blockchain stabieler moet maken.

Indrukwekkende zomer

Solana ken je misschien nog wel van afgelopen zomer. Eind juli kon je één coin nog ophalen voor slechts 20 euro. Begin september was SOL plotseling 180 euro waard. Dat is een koersstijging van maar liefst 800 procent!

Bron: BLOX

 

Investeer in Solana met BLOX

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten, waaronder grote namen als Bitcoin, XRP en Ethereum, maar ook in kleinere munten zoals Dogecoin, VeChain en Polkadot. Of je nu voor een euro koopt of duizend euro kwijt kan, jij bepaalt je inleg. Meer weten?

Download de app hier:

Wat is BLOX?

BLOX is de populairste app van Nederland en België voor het kopen en verkopen van cryptocurrency. De app is beschikbaar voor zowel iOS en Android en is meer dan 300.000 keer gedownload.

Dit jaar werd bekend dat BLOX verschillende sponsorcontracten heeft getekend met voetbalclubs, waaronder Ajax, Club Brugge en NEC Nijmegen.

Delen:

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.