Stellar beschikbaar op Samsung Galaxy smartphones, XLM stijgt met 15 procent

De Stellar Foundation kondigde deze week een samenwerking aan met Samsung Keystore. Vanaf nu is het mogelijk om je XLM private keys op te slaan met Samsung’s eigen app Blockchain Keystore. Maar de samenwerking gaat verder dan dat. Volgens de aankondiging kunnen ontwikkelaars het Stellar ecosysteem gebruiken om blockchain apps en services te bouwen voor Samsung Galaxy smartphone gebruikers.

Samsung kan gebruikmaken van de innovaties van Stellar

Denelle Dixon is CEO en uitvoerend directeur bij de Stellar Development Foundation. In een persbericht laat zij weten verheugd te zijn met de samenwerking:

“De integratie van Stellar in de Samsung Blockchain Keystore is een belangrijke stap voor ons netwerk en het ongelooflijke ecosysteem van toepassingen die op dit platform zijn gebouwd. Samsung biedt een sleutelbeheeroplossing die gebruiksvriendelijk is en zorgt voor een grotere acceptatie van de blockchaintechnologie. Met deze integratie hebben we ons opengesteld voor een nieuw netwerk van gebruikers die kunnen profiteren van de gecombineerde innovatie van Stellar en Samsung”.

De samenwerking geldt alleen bij de nieuwere modellen van Samsung. Specifiek gaat het over alle modellen van de Galaxy S20, Galaxy S10, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 10 en de Galaxy Fold.

Naast Stellar ondersteunt de Samsung Blockchain Keystore ook andere coins. Denk bijvoorbeeld aan bitcoin, ethereu, tron en klaytn.

Koers reageert direct

De samenwerking tussen Stellar (XLM) en Samsung Blockchain Keystore wordt met groot enthousiasme ontvangen binnen de cryptogemeenschap. Alleen al in de afgelopen 24 uur is de koers van XLM met ruim 15 procent gestegen. Dat maakt Stellar tot de grootste stijger van de top 20 belangrijkste cryptomunten volgens CoinMarketCap.

Ook meespelen in de hype? Stellar kopen gaat makkelijk en snel via de alles-in-één cryptocurrency app BLOX! Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon. Start al vanaf 1 euro, volg live de koersen en handel in de populairste cryptomunten van dit moment. En dat allemaal razendsnel.


Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.