Fitness studio van Tim Draper accepteert bitcoin en betaalt trainers 1000 dollar per uur

Bitcoin mega investeerder Tim Draper verzet de deadline voor zijn voorspelling dat bitcoin 250.000 dollar wordt met een paar maanden. Dat deed hij tijdens de opening van Grit BXNG, een nieuwe sportschool in Manhattan.

Terugkomen op verwachting

In een interview met Yahoo Finance kondigde Draper de lancering van Grit BXNG aan. Dit is de eerste boks-sportschool die bitcoin accepteert. Tijdens ditzelfde interview kwam hij ook terug op zijn eerdere voorspelling wanneer de koers van bitcoin 250.000 dollar wordt. Hij plakt er een paar maanden bij:

250.000 dollar in 2022, en ik pas het een beetje aan. Misschien toch maar het eerste kwartaal van 2023. Het kan het eerste kwartaal van 2023 zijn, maar bitcoin wordt sowieso 250.000 dollar.

Tijdens zijn eigen Draper Block (chain) Party op 12 april 2018 en dus middenin de bearmarkt, deed Draper zijn eerste 250K voorspelling. De doorgewinterde belegger zinspeelt ook op al het grote geld dat hij zou kunnen verliezen door zijn bitcoin in de sportschool uit te geven.

Ik ben de eerste klant die hij had die met bitcoin betaalde, en trouwens, ik was een beetje terughoudend om het te doen omdat ik weet wat dat spul waard is … Ik denk dat ik 36 dollar in bitcoin heb betaald, maar het zal waarschijnlijk ooit 360.000 waard zijn .

Bitcoin is sterk

De venture capitalist wijst ook op het merkwaardige pad wat bitcoin momenteel aflegt. Wat er moet gebeuren voor bitcoin om meer legitimiteit te krijgen om de vermogens van een ​​brede groep investeerders aan te trekken.

Je weet dat het interessant is, bitcoin is sterker dan ik dacht. Ik dacht dat er op dit punt nog veel meer concurrenten zouden zijn die echt relevant waren, maar mensen hebben zich geconsolideerd in de richting van bitcoin omdat het gedecentraliseerd is. Daarom hebben ze geen zin in Facebook omdat het een gecentraliseerde valuta is.

Duizend dollar per uur

Hoewel Draper in eerste instantie terughoudend was om zijn fitnesskosten in bitcoin te betalen, is Draper wel positief over betalingen in bitcoin. Hij denkt dat door betalingen in BTC te accepteren, Grit BXNG forse creditcardkosten kan vermijden.

De sportstudio, met groepstraining, bokslessen, een cocktailbar en trainers die duizend dollar per uur verdienen, opende zijn deuren op donderdag in Manhattan.

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.