tony hawk bitcoin

Tony Hawk heeft al jaren bitcoin, is gastspreker op Bitcoin 2020 in San Francisco

Wie kent hem nog uit zijn jeugd? Dagenlang oefenen tot je de ‘900 vlekkeloos kon verweven in je combo’s en je vierkante ogen had van het gamen. En nu is zojuist aangekondigd dat de wereldberoemde skateboarder Tony Hawk ook nog een bitcoin HODL’er is en zal spreken op Bitcoin 2020 in San Francisco.

Tony Hawk Pro Trader

Tony Hawk is een grote fan van bitcoin. Grote kans dat hij er langer in zit dan jij en ik. Hij heeft namelijk al bitcoin sinds 2013, toen de eerste en oudste cryptocurrency nog minder dan duizend dollar waard was. En kennelijk kan hij ook technische analyses lezen, getuige zijn tweet hieronder van mei dit jaar.

Tony Hawk spreekt op bitcoin 2020

De organisatie van Bitcoin 2020, een conferentie in San Francisco, heeft bekend gemaakt dat de skater een van de sprekers is in maart 2020. Hawk deelde dit bericht en vraagt zichzelf af of hij ook een ramp mee moet nemen.

De reacties onder deze tweet zijn bijzonder positief. Velen zijn gewoon blij dat de held uit hun tienerjaren ook gelooft in cryptocurrency en nu een actievere rol inneemt in de bitcoin industrie.

Steeds meer bekende atleten laten weten achter bitcoin te staan. Denk aan voetballers, NFL- en NBA-spelers en nu ook professionele skateboarders. Tony Hawk verwierf wereldfaam in zijn jonge jaren. Hij zorgde ervoor dat ook in Nederland steeds meer kinderen een skateboard (of een Playstation) gebruikten. Hij was de eerste die de ‘900’ uitvoerde op een half pipe, hierdoor wordt hij gezien als een van de beste aller tijden.

Benieuwd wat Hawk te vertellen heeft

Het is nog niet zeker wat Tony Hawk zal bespreken tijdens zijn keynote, maar hoogstwaarschijnlijk horen we verhalen over hoe hij in bitcoin is gerold. De meeste kennen bitcoin en cryptocurrency vanwege de bull run van 2017 maar Tony Hawk is al veel langer bezig met bitcoin. Het is interessant om te horen wie hem overtuigd heeft van het digitale goud.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.