Dit zijn de beste 5 crypto’s onder 10 cent

Op zoek naar crypto met veel groeipotentieel? Of wil je gewoon voor weinig geld veel crypto? Check dan deze top 5 crypto onder 10 eurocent.

Iedereen is op zoek naar die ene knaller die in de volgende bullrun x10000 gaat. Je kent het wel, die verhalen van mensen die 100 euro inleggen en een paar jaar later nooit meer hoeven te werken. Nou, dat kunnen we je niet beloven, maar we kunnen je wel een paar goede coins voorschotelen.

Al deze coins zijn te verhandelen in crypto-app BLOX.

#5 Tron

We trappen de lijst af met Tron, het veelbesproken cryptoproject van de nog vaker besproken Justin Sun. Het idee achter Tron is om een gedecentraliseerd platform te creëren voor het delen van entertainment, zoals muziek en video’s, zonder tussenkomst van derden.

Tron heeft zijn eigen blockchain-netwerk, waarop gebruikers TRX-tokens kunnen gebruiken om transacties uit te voeren en content te delen. Op dit moment is de Tron koers ongeveer 0,06 euro. Er zijn geruchten dat de internationale cryptobeurs Binance de coin van Tron zou verwijderen.

#4 Stellar Lumens

Stellar Lumens, ook wel bekend als XLM, is een cryptocurrency die in 2014 werd opgericht door Jed McCaleb en Joyce Kim. Het doel van Stellar Lumens is om een snelle, goedkope en veilige manier te bieden om geld over de hele wereld te verzenden en te ontvangen.

Op het moment van schrijven is de koers van Stellar Lumens 0,0845 euro.

#3 Dogecoin

De lievelingscrypto van Elon Musk en zijn kornuiten. Dogecoin heeft velen in 2021 ontzettend rijk gemaakt, en wellicht dat er nog een grote tweede pump in zit. Immers, de markt hield zijn adem in dat Doge naar 1 dollar (0,91 euro) zou gaan, maar dat is niet gelukt.

Dogecoin koers is op dit moment 0,071 euro. Much price. Very doge. Wow.

#2 VeChain

Tijd voor een gouwe ouwe. Al jaren is er een hype en rondom VeChain. Ze zouden immers alles op de blockchain zetten. Het doel van VeChain is om bedrijven te helpen hun toeleveringsketen te optimaliseren en meer transparantie te bieden aan klanten.

Door gebruik te maken van blockchain-technologie kunnen bedrijven fraude voorkomen, de efficiëntie verbeteren en de kwaliteit van hun producten garanderen.

De koers van VeChain is nu 0,02 euro, maar precies 2 jaar geleden was dat nog 0,21 euro. Factor 10 dus!

#1 Shiba Inu

Shiba Inu lanceert snel Shibarium, en als de beloftes waar worden gemaakt, dan kan de crypto velen heel rijk maken in de volgende bullrun. Maar worden de beloftes niet waargemaakt? Dan heb je alsnog een crypto met een schattig koppie (en een lege portemonnee).

De koers van Shiba Inu is 0,00000927 euro en wellicht dat een goede dosis hype al die nullen kan doen laten verdwijnen.

Let op: Dit artikel is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen financieel advies.


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.