Tripio accepteert Binance Coin (BNB)

Reisorganisatie Tripio accepteert nu ook Binance Coin als betaalmiddel. Het op blockchain gebaseerde platform is een samenwerking aangegaan met handelsplatform Binance.

Tripio is een opkomend bedrijf in de reiswereld. Er zijn ruim  450.000 accommodaties bij aangesloten zijn.  Je kan accommodaties over de hele wereld boeken met dit platform. Je krijgt een overzicht hoeveel het kost van de desbetreffende cryptocurrency. Je kan dit instellen op Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), hun eigen coin Tripio (TRIO) en nog drie andere coins. Bij bekendmaking, steeg de prijs van een Binance Coin met één dollar!

 

Crypto binnenkort niet meer weg te denken tijdens je reizen

Travelbybit, Trivio en zelfs een lokale Australische overheid zien toekomst in cryptocurrency. Travelbybit ondersteunt betalingen met Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Binance Coin en NEM. Voor de reiziger is betalen met crypto stukken makkelijker dan met lokale munten. Je hoeft niet meer te wisselen bij geldkantoren, geen fees te betalen bij het pinnen, geen vreemde valuta overhouden en geen je hebt geen kleine muntjes in je portemonnee (waarvan je de waarde constant vergeet).

Het heeft echter ook zo z’n nadelen: je kan het nog niet overal gebruiken. Een internetverbinding is nodig en niet iedereen accepteert crypto.

Maar nu denk je zeker: kan ik op mijn vakantiebestemming ook crypto besteden? Er is een kaart waarop je kunt zien waar er cryptocurrencies wordt geaccepteerd. Neem een kijkje op Coinmap.

Wat is Tripio?

Tripio is een reisplanner die je kan downloaden in je favoriete appstore. het is vooral bedoeld als logboek om bij te houden waar je bent geweest en wat je ervaringen bij die plekken zijn. je kan ook ervaringen van anderen bekijken en hiervan leren.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.