Justin Sun van TRON wil Binance helpen met 7.000 bitcoin

De CEO van Binance Changpeng Zhao (ook wel CZ genoemd) geniet veel respect in cryptoland, ondanks de hack van vannacht. Justin Sun van TRON speelt hier handig op in door te tweeten dat hij Binance wil helpen.

Cryptowereld staat achter Binance

Mocht je het nieuws nog niet hebben gelezen, Binance is vannacht gehackt en hierbij is 7.000 BTC gestolen met een waarde van ongeveer 40 miljoen dollar. Wat opvalt is dat klanten van de beurs nog opvallend positief zijn en achter Binance blijven staan. Maar niet alleen klanten steunen Binance, ook bekende namen uit de cryptowereld steunen Binance en bieden zelfs hulp aan.

De baas van TRON, Justin Sun, toonde zich van zijn meest gulle kant en zei in een tweet:

“Om Binance te ondersteunen zal ik persoonlijk 7000 BTC ter waarde van 40 miljoen USDT in Binance storten om BNB, BTC, TRX en BTT te kopen als CZ hiermee instemt. Geen noodzaak voor FUD! Funds are #SAFU. ”

Voor de niet ingewijden, de afkortingen hierboven staan voor:

  • BNB: Binance Coin
  • BTC: Bitcoin
  • TRX: Tron
  • BTT: BitTorrent tokens
  • CZ: Changpeng Zhao (de baas van Binance)
  • FUD: Fear, Uncertainty and Doubt (angst, onzekerheid en twijfel)
  • SAFU: Speling op het woord safe

Zelfpromotie of altruïsme?

Sun staat er om bekend dat hij ver gaat om zijn producten te promoten. Of dit daar ook onder valt, mag je zelf beslissen. De community is er ook nog niet over uit getuige de uiteenlopende reacties onder zijn tweet. Maar het is wel tekenend dat hij Binance wil helpen, Binance is een gerespecteerde naam en altijd een goede vertegenwoordiger geweest van de crypto community.

Binance, Tron en BitTorrent hebben overigens ook een goede zakelijke relatie. De BitTorrent token is een van de initiatieven van Justin Sun en hij heeft deze coin gelanceerd op Binance Launchpad.

Klanten reageren ook

Je merkt ook aan de online reacties van klanten dat ze Binance blijven steunen. Niet in de laatste plaats omdat CZ snel en transparant informatie deelt op Twitter.

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.