Ubisoft luistert eindelijk naar gamers en stopt ontwikkeling NFT’s in Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft luistert eindelijk naar zijn gaming community. Beincrypto meldt dat het bedrijf de NFT ontwikkeling in Ghost Recon Breakpoint beëindigt. Er worden dus geen NFT’s meer uitgebracht voor het spel.

In-game NFT’s

Het is alweer een tijdje geleden dat Ubisoft met in-game NFT’s kwam voor het spel Ghost Recon Breaking point. De crypto community was erg blij met de aankondiging, terwijl gamers zich beklaagden. Zij zagen de meerwaarde niet van NTF’s in het spel. Uit protest verwijderde sommige games zelfs alles wat met Ubisoft te maken had.

Toen Unisoft een trailer online gooide voor de NFT’s, werd deze er nagenoeg meteen afgehaald. Door middel van een programma, waarmee je nog steeds de dislikes bij YouTube kon zien, was te zien dat de video 1,400 likes en 37,000 dislikes had. De trailer van Ubisoft kreeg hiermee een teleurstellend percentage van 95% dislikes. Het bedrijf heeft nu eindelijk – door niet door te gaan met deze ontwikkeling – geluisterd naar zijn spelers.

‘Feedback van groot belang’

Ghost Recon liet een speciaal voor hen een berichtje achter. “Hey Ghosts, Namens het hele Ghost Recon-team willen we je nogmaals bedanken voor uw voortdurende liefde en steun die je hebt voor de franchise. De feedback die jullie hebben gegeven voor Ghost Recon Breakpoint is van groot belang geweest en zal helpen de toekomst van de franchise vorm te geven.”

Nog steeds geïnteresseerd in metaverse en blockchain

Beincrypto zegt dat functionarissen van Ubisoft in het verleden hebben gezegd dat Ubisoft Quartz – het NFT-platform van Unisoft – de eerste stap zou zetten om een metaverse te maken. Daarnaast is het bedrijf nog steeds enthousiast over blockchain-technologie. Hoewel het bedrijf de ondersteuning voor Ghost Recon, heeft stopgezet, vindt het nog steeds andere manieren om gebruik te maken van deze technologie. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld het Strategic Innovation Lab gelanceerd dat Tezos gebruikt. Daarnaast maakte de spellenboer ook een vierjarig onderzoeks- en ontwikkelingsplan.

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.