Cryptocurrency VET breekt alle records na samenwerking VeChain en Salesforce

Hebben we al gezegd dat het altseason is? Er zijn in Nederland veel volgers van blockchainbedrijf VeChain en de bijbehorende cryptocurrency VET. Goed nieuws voor alle investeerders, de prijs is alle records aan het verbreken.

Transparantie en vertrouwen

Even kort over VeChain: Dit is een blockchain-project dat tot doel heeft gedecentraliseerde governance en Internet of Things (IoT) -technologie te integreren met supply chain management. Ofwel, elke stap van een productieproces wordt vastgelegd op de blockchain. Van druif tot fles wijn bij je lokale slijterij.

Mocht er iets misgaan en je komt er pas achter als een bepaald product in de schappen ligt, dan kan je op een transparante manier herleiden waar het in de keten mis ging. Dit levert besparingen op, maar geeft klanten ook het vertrouwen in een product omdat alles inzichtelijk is.

Meer zielen, meer vreugd

Hoe meer bedrijven zich hierbij aansluiten, des te beter voor VeChain. Op 8 april kondigde de VeChain Foundation aan dat Salesforce VeChain had gekozen als de te gebruiken blockchain. Dit is een voorbeeld van acceptatie door ondernemingen. ‘Met succes is  Blockchain-as-a-Service (“BaaS”) -platform van VeChain, genaamd ToolChain, verbonden met Salesforce.’

Corona gooide roet in het eten

Het zijn dit soort partnerschappen die ervoor zorgen dat VeChain nieuwe records verbreekt. In de grafiek hieronder zie je twee prijzen, het laagste punt ooit in maart 2020. Toen begon de corona-ellende en stond de wereld even stil. De economie sloot zijn deuren, er werd minder geproduceerd en logistieke ketens waren even niet zo belangrijk meer als voorheen. Het hele bedrijfsmodel van VeChain is er op ingericht om juist de globale, logistieke ketens transparanter te maken.

Maar sinds dat dieptepunt is de koers van VeChain met 4000 procent gestegen.

 

Bron: BTC Direct

De stijging van de VET-prijs en acceptatie sinds begin februari heeft ook geleid tot een stijging van 1000% van de prijs van VeThor Token (VTHO). Deze wordt gebruikt om te betalen voor transacties en smart contractinteracties op het netwerk.


Investeer in VeChain met de app BLOX, je eerste 10 euro krijg je van ons

Download BLOX


Delen:

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
 • Iedereen houdt vast en verkoop niet. je gaat zoveel spijt krijgen over een paar jaar.

  12 april 2021
 • Morpheus Network, is nog veel meer ruimte om te groeien, megapartners die je niet mag missen (o.a. DHL / UPS / FedEx), doe wel zelf je onderzoek!

  13 april 2021
 • Vechain is toch echt wel de altcoin die ervoor gaat zorgen dat ik eerder kan stoppen met werken 🙂
  Vasthouden en zeker niet verkopen. Sterker nog, indien mogelijk nog meer investeren. Een geweldig product die op het punt staat om door te breken bij het grote publiek. BAM!!!!

  23 april 2021