BTC Direct opent webshop hardware wallets na investering van 11 miljoen euro

BTC Direct heeft een nieuwe webshop geopend voor crypto accessoires zoals hardware wallets. Twee weken geleden werd bekend dat BTC Direct 11 miljoen euro heeft opgehaald bij investeerders. De webshop is het eerste nieuwe product na de financiële injectie.

Meer dan hardware wallets

Er zijn veel meer producten dan alleen hardware wallets verkrijgbaar op shop.btcdirect.eu. Denk aan de beroemde CRYPTOTAG, verschillende kabels, OpenDimes, hoesjes en crypto cadeaukaarten.

BTC Direct is de officiële verkoper, dit betekent met goedkeuring van de fabrikant, van de volgende merken hardware wallets:

Van Cryptomaan naar BTC Direct

De webshop is een gevolg van de overname van Cryptomaan. Elmar Witjes, oud-eigenaar van Cryptomaan is blij dat zijn webshop in goede handen is bij BTC Direct:

‘De overname door BTC Direct is een logische stap waar we al een tijdje aan hebben gewerkt en ontzettend blij mee zijn. We hebben al jaren een goede samenwerking vanuit onze thuisbasis in Nijmegen. Als officieel verkooppunt blijven we nog steeds de allerbeste producten verkopen, maar nu met een klantenservice die ook op zaterdag en tot in de late uurtjes bereikbaar is! Er is niemand Nederland die nu zoveel expertise heeft over crypto en opslag als BTC Direct.’

Veiligheid en service

Arisha van Alebeek, manager klantenservice:

‘Honderdduizenden klanten komen al jarenlang bij BTC Direct om bitcoins en andere cryptocurrency te kopen en te verkopen. Veel klanten maken zich zorgen om de veiligheid van hun coins en hebben liever dat wij daarbij helpen. Eindelijk kunnen wij die veiligheid uit eerste hand leveren!’

Op de webshop vind je ook Nederlandstalige handleidingen van alle bekende hardware wallets. Omdat het een webshop is voor crypto accessoires, kun je uiteraard ook met bitcoin, ether, litecoin en andere coins betalen. De webshop bedient heel Europa en is een mooie en logische uitbreiding op het assortiment en de dienstverlening van BTC Direct.

Voor 23:30 besteld? Dan wordt je product de volgende dag gratis geleverd.

Open webshop


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.