Bitcoin weekoverzicht: koers 250.000 dollar, ETF ingetrokken en crypto voor cash in 7-Eleven

Geen tijd gehad om het cryptonieuws te volgen deze week? Geen zorgen, onze vrienden van BLOX maken elke week een video van zestig seconden om je bij te praten.

BLOX is de nieuwste gratis crypto app voor iOS en Android. Met BLOX trade je binnen één minuut de tien populairste coins. Wil je meer weten over BLOX? Dat kan!

Lees alles over BLOX

Wat is er allemaal besproken?

  • Adoptie adoptie! Hoe vet is het dat je met contant geld in elke minisupermarkt van 7-Eleven in de Filippijnen crypto kan kopen? Abra, bekend van hun gelijknamige wallet, werkt samen met lokale serviceproviders om dit mogelijk te maken.
  • Draper’s gonna Drape! Hij voorspelde al dat het ongeveer drie jaar duurt voordat bitcoin 250.000 dollar waard wordt.  Nu wil hij terugkomen van deze uitspraak door er nog gewoon harder overheen te gaan! Hij noemt zijn eerdere voorspelling zelfs conservatief.
  • Is het alleen maar Hosanna? Helaas niet, de aanvraag voor de ETF van VanEck en SolidX is teruggetrokken. On to the next!

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.