Redactie

Wij hebben een passie voor bitcoin en cryptocurrencies en houden er dan ook van om al het nieuws op dit gebied tot in de puntjes uit te pluizen. Bij ons vind je dan ook altijd het hele verhaal. Altijd actueel, en met als doel om jou als lezer zo volledig mogelijk te informeren!

Maar wie zijn wij eigenlijk? Op deze pagina stellen we ons graag aan jou voor. Wil je contact met ons opnemen? Daar staan wij altijd voor open. Onderaan de pagina vind je onze algemene contactgegevens.

Frank | Redacteur
Midden 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met bitcoin en crypto in het algemeen. Eerst vanwege de koers, nu omdat ik geloof dat bitcoin een essentieel onderdeel van een nieuwe digitale samenleving gaat worden.

Bezoek mijn Linkedin

Toon  | Redacteur
Iedereen wil lezen over de koers en de prijzen. En terecht! Dat is ook belangrijk. Maar niet voor mij. Ik schrijf omdat ik geloof in de techniek achter bitcoin en in de decentrale functie die het wereldwijd kan vervullen.

Bezoek mijn Linkedin

Jerrymie   | Hoofdredacteur
Bitcoin gaat de wereld veranderen, daar geloof ik heilig in. Het wordt tijd voor een eerlijkere, decentrale wereld. Ik voel me dankbaar dat ik daar aan kan bijdragen door te schrijven en te informeren.

Bezoek mijn Linkedin

Adger | Technisch analist
Door mijn ervaring in de valutahandel heb ik veel kennis opgedaan in het analyseren van koersen en grafieken. Ik geef wekelijks input voor de technische analyses en dien als algemene vraagbaak.

Axel  | Videoredacteur
Ik produceer onder andere de video’s voor BTC Direct, en sinds 2019 maak ik ook video’s voor de technische analyses. Abonneer op ons YouTube-kanaal om mij te volgen!

BTC Nieuws
Nieuws.btcdirect.eu
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

Tel.: 024-377 2737
E-mail: nieuws@btcdirect.eu

Contactformulier