Redactie

Wij hebben een passie voor bitcoin en cryptocurrencies en houden er dan ook van om al het nieuws op dit gebied tot in de puntjes uit te pluizen. Bij ons vind je dan ook altijd het hele verhaal. Altijd actueel, en met als doel om jou als lezer zo volledig mogelijk te informeren!

Maar wie zijn wij eigenlijk? Op deze pagina stellen we ons graag aan jou voor. Wil je contact met ons opnemen? Daar staan wij altijd voor open. Onderaan de pagina vind je onze algemene contactgegevens.

Frank | Redacteur
Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving.

Bezoek mijn Linkedin

Toon | Redacteur
Iedereen wil lezen over de koers en de prijzen. En terecht! Dat is ook belangrijk. Maar niet voor Toon Schraven. Hij schrijft omdat hij gelooft in de techniek en de decentrale functie van bitcoin. Ook bekend van Frankwatching en Marketingfacts.

Bezoek mijn Linkedin

Adger | Technisch analist
Door zijn ervaring in de valutahandel heeft Adger Jooren veel kennis opgedaan in het analyseren van koersen en grafieken. Hij geeft wekelijks input voor de technische analyses en dient als algemene vraagbaak.

Bezoek mijn linkedin

Jerrymie | Hoofdredacteur
Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

BTC Nieuws
Nieuws.btcdirect.eu
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

Tel.: 024-377 2737
E-mail: nieuws@btcdirect.eu

Contactformulier