Redactie

Wij hebben een passie voor bitcoin en cryptocurrency’s en houden er dan ook van om al het nieuws op dit gebied tot in de puntjes uit te pluizen. Bij ons vind je dan ook altijd het hele verhaal. Altijd actueel, en met als doel om jou als lezer zo volledig mogelijk te informeren!

Maar wie zijn wij eigenlijk? Op deze pagina stellen we ons graag aan jou voor. Wil je contact met ons opnemen? Daar staan wij altijd voor open. Onderaan de pagina vind je onze algemene contactgegevens.

Jerrymie | Bekend van o.a. Emerce, VPRO, Verspers
Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie.

Bezoek Linkedin

Raoul | Eindredacteur
Raoul is Crypto-redacteur bij BLOX en oprichter van Cryptotakkies, een organisatie die de ontwikkelingen van digitaal geld bespreekt op een toegankelijke en begrijpelijke manier. Volgens Raoul, ook ex-professioneel voetballer, is de technologie al moeilijk genoeg en is een begrijpelijke uitleg meer dan welkom. Raoul heeft een achtergrond in Psychologie, werkt graag met jongeren en wordt dan ook regelmatig door onderwijsinstellingen gevraagd om ‘het verhaal van crypto’ te komen vertellen.

Bezoek LinkedIn

Toon | Bekend van NOS, RTLZ, De Telegraaf, FD, Marketingfacts, BNR, Quote, Satoshi Radio, Frankwatching en Bitcoin Magazine
Toon is hoofd Marketing bij BLOX. Hij maakt er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Dan schrijft hij vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen, om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken.

Bezoek LinkedinToon Schraven

Axel | Video analist
Axel is het gezicht van ons YouTube-kanaal. Hij is al vele jaren bezig met en in de cryptoindustrie. Ook heeft Axel wijze lessen geleerd tijdens de bullrun van 2017. Daarnaast produceert, monteert en filmt hij zijn eigen video’s.

Bezoek Linkedin | Bezoek YouTube

Kasper | Redacteur
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek LinkedIn

Thom | Redacteur
Thom heeft een juridische achtergrond, maar heeft de focus na zijn rechtenstudie volledig op bitcoin gelegd. Nu vult hij zijn dagen met het lezen en schrijven over bitcoin. Thom bewaart zijn bitcoin niet thuis, maar in meerdere veilige kluizen.

Bezoek LinkedIn

Alexander | Redacteur
Alexander studeert momenteel rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en is politiek actief op provinciaal niveau. Zijn interesse in crypto werd voornamelijk gewekt door het besef dat het huidige financiële systeem niet houdbaar is en op omvallen staat. Crypto kan het verschil maken!

Bezoek LinkedIn

Rick | Redacteur
Rick Hutting heeft een economische achtergrond en is een groot voorstander van Bitcoin. Hij verdiept zich al enkele jaren in het onderwerp en is van mening dat het een geniale uitvinding is die de wereld op een positieve manier gaat veranderen. Ons geldsysteem is stuk en Bitcoin is de oplossing.

Bezoek LinkedIn

BLOX Nieuws

Nieuws.btcdirect.eu
Kerkenbos 1025
6546 BB Nijmegen

Tel: 024 700 0700
E-mail: nieuws@weareblox.com

Contactformulier