Redactie

Wij hebben een passie voor bitcoin en cryptocurrency’s en houden er dan ook van om al het nieuws op dit gebied tot in de puntjes uit te pluizen. Bij ons vind je dan ook altijd het hele verhaal. Altijd actueel, en met als doel om jou als lezer zo volledig mogelijk te informeren!

Maar wie zijn wij eigenlijk? Op deze pagina stellen we ons graag aan jou voor. Wil je contact met ons opnemen? Daar staan wij altijd voor open. Onderaan de pagina vind je onze algemene contactgegevens.

Frank | Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie
Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving.

Bezoek Linkedin

Jerrymie | Bekend van o.a. Emerce, VPRO, Verspers
Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie.

Bezoek Linkedin

Adger | Technisch analist
Door zijn ervaring in de valutahandel heeft Adger Jooren veel kennis opgedaan in het analyseren van koersen en grafieken. Hij geeft wekelijks input voor de technische analyses en dient als algemene vraagbaak.

Bezoek Linkedin

Toon | Bekend van de Telegraaf, Marketingfacts, Satoshi Radio, Frankwatching en Bitcoin Magazine
Toon is hoofd Marketing bij BTC Direct. Hij maakt er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Dan schrijft hij vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen, om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken.

Bezoek Linkedin

Axel | Video analist
Axel is het gezicht van ons YouTube-kanaal. Hij is al vele jaren bezig met en in de cryptoindustrie. Ook heeft Axel wijze lessen geleerd tijdens de bullrun van 2017. Daarnaast produceert, monteert en filmt hij zijn eigen video’s.

Bezoek YouTube

Kasper | Redacteur
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek LinkedIn

Thom | Redacteur
Thom heeft een juridische achtergrond, maar heeft de focus na zijn rechtenstudie volledig op bitcoin gelegd. Nu vult hij zijn dagen met het lezen en schrijven over bitcoin. Thom bewaart zijn bitcoin niet thuis, maar in meerdere veilige kluizen.

BLOX Nieuws

Nieuws.btcdirect.eu
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

Tel: 024 700 0700
E-mail: nieuws@weareblox.com

Contactformulier