BLOX Vouchercode 10 euro

Op zoek naar een vouchercode voor cryptocurrency trading app BLOX? Dan ben je op het juiste adres want met vouchercode NIEUWS krijg jij 10 euro van ons om mee te beginnen.

Vouchercodes voor BLOX zijn alleen voor als je nog geen account hebt. Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en vul onderin het aanmeldscherm bij vouchercode NIEUWS in. Hiermee krijg je direct 10 euro cadeau.

Hoe gebruik je een vouchercode?

BLOX is beschikbaar voor zowel Android als iPhone. De vouchercode werkt voor allebei. Dus pak snel je telefoon, zoek in de App Store naar BLOX en download de app.

Download BLOX

Open de app om een account aan te maken. Klik op de gele knop in de app en begin meteen! Gebruik je e-mailadres om een account aan te maken en verzin een ijzersterk wachtwoord.

Onderaan het aanmeldscherm staat vouchercode. Vul hier NIEUWS in en je krijgt binnen een paar seconde na het afronden van het aanmeldproces 10 euro gestort.

Jouw eerste bitcoin met vouchercode BLOX

Beginnen met BLOX en beginnen met het traden van cryptocurrency is het makkelijkst als je met een vouchercode 10 euro handelstegoed cadeau krijgt.

Je hoeft niet meteen een hele bitcoin te kopen, als je wil investeren in bitcoin. Bij BLOX kan je een stukje bitcoin kopen vanaf 1 euro. Je kennismaking met bitcoin kan hierdoor klein beginnen, maar groots eindigen.

Gebruik vouchercode NIEUWS om die eerste kleine stapjes te zetten.

Deel jouw vouchercode en profiteer

Eenmaal een account bij BLOX aangemaakt? Dan krijg je een eigen vouchercode. Deze vind je in de app bij je account als je klikt op ‘Nodig uit en verdien’.

Als je jouw persoonlijke code deelt met een vriend, collega of met familie, dan profiteren jullie allebei! Want zij krijgen 10 euro cadeau, en jij verdient over elke trade die zij maken!

Waarom BLOX?

  • Koop, verkoop en beheer je favoriete coins
  • Makkelijker dan ooit: geen technische kennis nodig, je oma kan het
  • Handig overzicht van al je investeringen
Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.