Categories: BitcoinWallet

Bobby Lee presenteert nieuwe wallet en voorspelt bitcoin koers van 200.000 dollar

Bobby Lee is begonnen aan een nieuwe startup genaamd Ballet. Dit bedrijfje richt zich op het bouwen van wallets. Lee richtte eerder BTCC op, de allereerste Chinese bitcoinbeurs.

Soort paperwallet

In gesprek met Yahoo Finance UK vertelt Lee dat Ballet’s nieuwe wallets net zo groot zijn als een normale creditcard. Hij zegt dat dit normale, gewone mensen toegang tot cryptocurrency moet geven.

Promovideo van Ballet

Niet te hacken

De eerste wallet van Ballet heet REAL, heeft geen elektronische onderdelen en kost in eerste instantie 29 dollar. Dit betekent dat de wallet, waarin de private keys worden opgeslagen, niet kan worden gehackt (aldus Lee). De wallet fungeert alleen als houder voor de private key.

Lee:

Het is net contant geld. Als je de wallet eenmaal hebt gevuld met bitcoin, litecoin of ethereum, heeft dit apparaat alles wat het nodig heeft om toegang te krijgen tot de fondsen.

Het kan worden gebruikt als een geschenk om iemand te geven of je kunt het gewoon in een kluis bewaren en het ergens thuis verbergen. Dit is volledig offline, er is geen hackrisico.

Vanaf oktober beschikbaar

Voordat Lee zich bezig hield met wallets, gaf hij leiding aan BTCC , de eerste cryptocurrency-exchange van China. De startup groeide snel, maar moest stoppen toen de Chinese overheid crypto exchanges in 2017 verbood.

Lee verkocht BTCC begin 2018 voor een niet bekendgemaakt bedrag. Hij zei dat het bedrijf voor acht cijfers werd verkocht, en voegde eraan toe dat het “een goed bedrag was waar we allemaal heel blij mee waren”.

Vervolgens trok hij zich terug uit de cryptowereld maar het begon al snel weer te kriebelen. Veel mensen benaderden hem met allerlei vragen over het opslaan van cryptocurrency. Lee zag een gat in de markt en richtte vervolgens Ballet op.

Ballet is gevestigd in Las Vegas, de komende weken worden de eerste wallets verzonden naar bètatesters. De verwachting is dat het product vanaf oktober voor het grote publiek beschikbaar wordt. Een wallet kost uiteindelijk 35 dollar, maar wordt in eerste instantie voor 29 dollar verkocht.

200.000 dollar bitcoin koers is mogelijk

Lee ging ook in op de koers van bitcoin. Op het moment dat hij BTCC verkocht was bitcoin nog 20.000 dollar waard. De waarde is sindsdien gehalveerd.

Mensen schrikken zich kapot of voelen alleen maar doem en somberheid na de crash van af 20.000 dollar. We zitten in een van de vele, vele cycli die nog komen. Elke cyclus brengt ons naar hogere en hogere hoogten. Ik heb er alle vertrouwen in dat bitcoin in zeer korte tijd meer waard wordt dan 20.000 dollar. De waarde zal gaan naar 50.000 dollar, 100.000 dollar of zelfs naar 200.000 dollar.

Hij voegde hieraan toe: “Als ik een korte tijd zeg, bedoel ik niet minuten of uren, ik bedoel misschien maanden, zo niet een paar jaar.”

Jerrymie Marcus

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Recent Posts

Bitcoin koers analyse: grote beweging op komst, stilte voor de storm?

De bitcoin koers lijkt zich vanaf september vooral zijwaarts te bewegen. De prijs beweegt sindsdien tussen 7.100 en 7.800 euro.…

17 uur ago

De noodzaak voor Plan ฿ (deel 1): DNB bereidt banken voor op correctie huizenmarkt

Bitcoin en de wereldeconomie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De cryptomunt is namelijk ontwikkeld als tegenreactie op de economische crisis…

18 uur ago

Bitcoin whales verzenden bijna twee miljard euro aan bitcoin voor een schijntje

Een van de grootste voordelen van bitcoin, is dat je waarde kan verzenden voor een schijntje vergeleken met wat banken…

19 uur ago

NBA-speler Stephen Curry investeert niet in blockchain want geen consument begrijpt het

'Wij geloven niet in bitcoin, wel in blockchain.' Grote bedrijven zoals JP Morgan, Facebook, Walmart en IBM willen producten bouwen…

1 dag ago

De Nederlandsche Bank slaat goud in om zich voor te bereiden op instortend economisch systeem

Opmerkelijke passage op de website van De Nederlandsche Bank: Als het hele systeem instort, biedt de goudvoorraad een onderpand om opnieuw…

2 dagen ago

‘Bitcoin bevrijdt ons en is beter dan alle nationale valuta’

Bitcoin is een superieure valuta die mensen bevrijdt, aldus durfkapitalist Tim Draper in een interview met The Bitcoin of Crypto…

2 dagen ago