Binance wil binnenkort mining pool aanbieden

Het lijkt wel of Binance een potje Risk speelt waarbij het enige doel world domination is. De een na de andere aankondiging wordt gedaan. De laatste ontwikkeling: Binance wil een mining pool lanceren waardoor gebruikers op een nieuwe manier kennis kunnen maken met de crypto industrie.

Samen beloningen verdienen

Volgens bovenstaande tweet van Changpeng Zhao, de CEO van Binance, gaan ze een mining pool aanbieden. Dit wordt onderdeel van een reeks financiële producten die ze aanbieden, waaronder Staking, Earn, Savings and Loans. Een mining pool is bedoeld voor mensen die een paar miners hebben draaien op bijvoorbeeld hun zolderkamer. De kans is klein dat je het juiste blok vindt. In een pool werk je daarom samen met andere miners over de hele wereld en verdeel je de miningbeloning.

Uitbreiding portfolio

Binance is de grootste cryptobeurs op de wereld en het bedrijf doet er alles aan om nieuwe gebruikers aan zich te binden. Dat doen ze door constant nieuwe producten af te stemmen op de globale maar ook de lokale markten. Zo kunnen klanten geld storten en uitlenen waardoor ze rente verdienen. Onder andere Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) en Ethereum Classic (ETC) worden ondersteund.

Verder kunnen ook stablecoins worden uitgeleend. Tether en Binance USD worden ook door gebruikers gebruikt om rente te krijgen. Binance geeft meer rente op Binance USD dan op Tether, om hun eigen stablecoin te promoten.

Met klein bedrag beginnen

Deze producten kunnen ook worden gecombineerd met de staking mogelijkheden van Binance. Gebruikers kunnen hun altcoins storten en deelnemen. Staking biedt gebruikers beloningen op basis van de altcoins dat ze hebben gestort. Staking begint populair te worden, aangezien je geen grote sommen geld nodig hebt om mee te doen.

Ook breiden ze steeds verder uit. Denk aan de overname van WazirX, een Indiase cryptobeurs. Nu de regels in India crypto weer toelaten blijkt dit een meesterzet te zijn geweest. Ook begeeft Binance zich sinds kort op de Zuid-Koreaanse cloudmarkt, want ook in dit land zijn de regels kortgeleden versoepeld.

Tot slot zijn er geruchten dat Binance maar liefst 400 miljoen dollar overheeft voor CoinMarketCap.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.