Bitcoin bereikt 37.500 dollar, nieuw hoogterecord 2021!

Bitcoin lijkt een reddingsboei voor roependen op zee. Terwijl Amerika brandt, stijgt bitcoin naar een nieuwe all time high. De cryptocurrency steeg vanochtend naar 37.500 USD. Dit heeft er ook voor gezorgd dat de marketcap van de hele cryptomarkt is gestegen naar 1 biljoen USD, een absolute mijlpaal.

Bitcoin bereikt bovenkant van kanaal

De koers van bitcoin beweegt sinds midden december in een stijgend kanaal. Gisteren vond de koers ondersteuning op het midden van het kanaal (de rode lijn op de grafiek hieronder). Nu wordt het spannend: breekt bitcoin door de bovenkant? Of zakt de koers terug naar de rode lijn op 35.000 dollar (28.397 euro)?

Marketcap

De totale markt kapitalisatie is de afgelopen 24 uur met meer dan 10% gegroeid. Hiermee breekt de cryptomarkt met 1 biljoen dollar. Een absoluut record en nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de jonge markt. Een biljoen is een miljoen keer een miljoen.

Delen:

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.