Cardano oprichter wil uitgestorven mammoet tot leven brengen

Charles Hoskinson is van alle markten thuis. Het ene moment werkt hij aan Cardano, dan probeert hij het volledige onderwijssysteem op de blockchain te krijgen, en nu wil hij zorgen voor de wederopstanding van een mammoet.

Elke week deelt de immer enthousiaste Hoskinson een video-update over zijn professionele leven, en elke keer komen er weer van dit soort pareltjes voorbij.

Hoskinson’s portfolio is zowel divers als intrigerend, variërend van het bezitten van een bedrijf voor synthetische biologie tot investeringen in ondernemingen zoals Colossal, een bedrijf dat zich richt op het tot leven brengen van de wolharige mammoet.

Wederopstanding van de wolharige mammoet

Hoskinson’s bedrijf voor synthetische biologie boekt aanzienlijke vooruitgang en zal binnenkort enkele spannende aankondigingen doen, aldus de man zelf. 

Hij sprak ook over zijn investering in Colossal, een bedrijf dat werkt aan het ambitieuze project om de wolharige mammoet weer tot leven te brengen. 

Naast deze ondernemingen fokt hij bizons en runt hij een gezondheidskliniek in Gillette, Wyoming. Hij onthulde ook dat hij zich weer bezig houd met restaurants.

Diversiteit is goed voor Cardano

Naast zijn diverse zakelijke belangen besprak Hoskinson ook over zijn werk met Cardano. Hij erkende dat hoewel de meeste mensen hem via Cardano hebben leren kennen, ze nu ook interesse tonen in zijn andere ondernemingen. 

Hoskinson gaf de voorkeur aan diepgaande, intellectuele gesprekken en schreef zijn succes toe aan zijn podcasts en uitgebreide interviews. Hij bekritiseerde gedrukte journalistiek als een medium dat aan het vervagen is en lijdt onder inherente vooringenomenheid en eenzijdigheid.

Betere interactie met het publiek

Hoskinson riep zijn toehoorders op om manieren voor te stellen om beter met hem in contact te komen via verschillende platforms. Hij noemde platforms van de volgende generatie, zoals Gab en Mastodon, evenals oudere sociale media zoals Twitter en Facebook. 

Hij zocht feedback over gewenste formats, zoals korte clips of langere inhoud, en de onderwerpen die zijn publiek graag onderzocht zou willen zien.

Verbetervoorstel wordt besproken in Edinburgh

Daarnaast lichtte Hoskinson ook aankomende evenementen toe die te maken hebben met Cardano. Hij noemde de 1694-workshop in Edinburgh, Schotland, en de Cardano Foundation Summit in Dubai. De 1694-workshop is het afsluitende evenement van een reeks workshops gericht op het verzamelen van feedback over de 1694 SIP (Cardano Improvement Proposal). 

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.