Primeur: bitcoin wallet Coinomi en BTC Direct kondigen samenwerking aan

Weer een nieuwe samenwerking! Vorige maand werd al bekend dat BTC Direct en Trezor een partnerschap zijn aangegaan. Vandaag is bekend geworden dat Coinomi de diensten van BTC Direct integreert in hun mobile- en desktop wallet. Dat betekent dat BTC Direct nu in elk type wallet vertegenwoordigd is.

Win 25 euro aan bitcoin

Om de nieuwe samenwerking te vieren, geven wij 10 x 25 euro aan bitcoin weg. Hoe maak je kans op 25 euro aan bitcoin? Simpel, koop voor 1 september crypto vanuit Coinomi bij BTC Direct. Wij nemen vervolgens contact op met de winnaar.

Het is heel makkelijk om crypto via BTC Direct te kopen met Coinomi. Als je de wallet nog niet op je device hebt, download dan Coinomi. Open het menu en kies onder Buy voor Crypto (BTC Direct). Vervolgens vul je in wat je wilt kopen en koppel je je BTC Direct account aan Coinomi. Mocht je nog geen gratis account bij BTC Direct hebben, deze open je hier.

Vervolgens leidt Coinomi je dan door het koopproces. Lees hier onze uitgebreide tutorial of check de video hieronder.

Bitcoin met lokale betaalmethodes

Coinomi biedt walletdiensten aan op iOS, Android, Windows, macOS en Linux. Met de wallet kun je 1700+ verschillende coins beheren. Vanaf vandaag kunnen Europese gebruikers gebruik maken van de geïntegreerde diensten van BTC Direct. Dit betekent dat gebruikers met hun eigen, lokale betaalmethodes in Coinomi bitcoins kunnen kopen. In Nederland betaal je met iDEAL, in België met Bancontact en in Duitstalige gebieden bijvoorbeeld met Sofort. Daarnaast kun je vanuit elk land met een bankoverschrijving en creditcard betalen.

Simpel en veilig

Nog een voordeel van de samenwerking is dat bitcoin veiliger en simpeler wordt. Veiliger, omdat ontvangstadressen niet meer handmatig overgenomen hoeven te worden, dat gebeurt nu op de achtergrond. Bitcoin wordt ook simpeler, je hoeft de wallet niet te verlaten om bitcoin te kopen of te verkopen.

Mike Hutting, CEO van BTC Direct: ‘Wij zijn er trots op om samen te kunnen werken met Coinomi. Een van de grootste spelers in de crypto-industrie heeft onze dienst geïntegreerd. Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig en simpel bitcoin kan bezitten. Nadat BTC Direct vorige maand een samenwerking tekende met Trezor, zijn we nu ook vertegenwoordigd in de mobiele- en desktopwallets van Coinomi.’

‘Coinomi is één van de meest gebruikte wallets van de wereld. Wij prijzen de veelzijdigheid, het gemak en de fijne interface van de wallet. Coinomi wil bitcoin bereikbaar maken voor iedereen en dat is natuurlijk awesome. Dat is waar wij ook voor staan.’


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.