Crypto recap 18 september: Bitcoin overtreft VISA en ECB houdt rente stabiel.

Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Bitcoin overtreft handelsvolume VISA: De populaire cryptocurrency heeft onlangs het handelsvolume van VISA overtroffen, wat wijst op de groeiende populariteit en acceptatie van Bitcoin in de financiële wereld. Dit nieuws komt op een moment dat steeds meer bedrijven en financiële instellingen interesse tonen in het integreren van crypto in hun bedrijfsmodellen.

ECB: Voorlopig geen renteverlagingen: De Europese Centrale Bank heeft aangekondigd dat er voorlopig geen renteverlagingen zullen zijn. Dit besluit kan invloed hebben op de financiële markten en mogelijk ook op de crypto-markt. Het is belangrijk voor crypto-investeerders om de beslissingen van centrale banken nauwlettend in de gaten te houden, aangezien deze vaak invloed hebben op de waarde van cryptocurrencies.

Foutje Paxos: 20 BTC aan fee betaald: In een recente transactie heeft Paxos per ongeluk 20 BTC aan fees betaald. Dit incident benadrukt de noodzaak voor crypto-platforms om hun systemen te verbeteren en te zorgen voor betere beveiligingsmaatregelen.

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

Delen:

Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BLOX. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij NOS, RTLZ, De Telegraaf, FD, Marketingfacts, BNR, Quote, Satoshi Radio en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.