Crypto recap 2 december: ANKR Protocol slachtoffer van hack, SBF geeft FTX fraude toe

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over ANKR. Dit De-Fi protocol is namelijk slachtoffer geworden van een hack. Daarnaast gaat Axel het hebben over weer opmerkelijke uitspraken van Sam Bankman-Fried, oud CEO van crypto exchange FTX.

Geeft Sam Bankman-Fried dit echt toe?

Het gaat maar door en met het schandaal rondom de implosie van FTX. Elke dag komen er weer nieuwe verhalen naar boven over deze markt, en één daarvan lijkt de oud CEO nu te bevestigen.

Sam Bankman-Fried kiest ervoor om zich niet te verstoppen en heeft inmiddels meerdere live-optredens gedaan. Gisteren was het raak en gaf Bankman-Fried toe dat zijn beursplatform ‘papieren Bitcoin’ verkocht. Ja, echt waar.

We spreken van papieren Bitcoin als een beursplatform Bitcoin verkoopt die het eigenlijk helemaal niet heeft. Op deze manier verkocht FTX aan onwetende gebruikers duizenden Bitcoin. Dit is niet alleen dramatisch voor de gebruikers in kwestie, maar ook voor Bitcoin in het algemeen. Hoe dit precies in elkaar zit zie je in de video van vandaag.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.