Crypto recap 25 juli: nieuwe rentebesluiten en DOGE in de plus door Musk

Iedere werkdag bespreekt Axel in zijn nieuwsvideo de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij weer snel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Vandaag in de nieuwsvideo: er is een nieuw rentebesluit van de Amerikaanse Federal Reserve in aantocht. Wat gaat deze beslissing zijn en hoe zal die vervolgens uitpakken voor Bitcoin? Daarnaast heeft Elon Musk het social media-platform Twitter een heuse make-over gegeven. Het platform gaat voortaan verder als ‘X’ en de blauwe vogel is met pensioen. Musk zegt met X van plan te zijn om een grote speler te worden in de financiële wereld, met een aanzienlijke rol voor crypto.

Verder sturen Whales momenteel massaal hun Bitcoin terug naar beurzen, maakt de nieuwe Worldcoin van Sam Altman een start en is er weer een grote crypto betalingsdienst gehackt. Tot slot duidt Axel de koersen voor je.

Voegt Elon Musk Dogecoin toe aan Twitter-betaalsystemen?

Een subtiele verandering in de beschrijving van het profiel van Elon Musk op Twitter (of moeten we nu al X zeggen) zorgt wederom voor een golf van speculatie.

In het profiel van de miljardair is namelijk niet alleen het nieuwe logo van Twitter te vinden, maar ook de D van Dogecoin. Samen vormen zij “XD” wat een lachende emoticon is en deze combinatie gezien de humor van Elon Musk waarschijnlijk nog leuker maakt.

Nu is de grote vraag natuurlijk of we dit serieus moeten nemen. In het verleden hintte Elon Musk vaker naar de implementatie van Dogecoin op Twitter, maar kwam daar nog weinig van terecht. Nu zijn er meerdere analisten die roepen dat Musk de memecoin weleens kan gebruiken om wereldwijde betalingen te faciliteren.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Vanaf nu handel je bij BLOX tegen 0,25% transactiekosten. Heb jij nog funds op bijvoorbeeld Binance staan? Of heb je (ook nog) crypto op andere platforms, zoals bijvoorbeeld Litebit of OKX? Dan vangt BLOX jou graag op! Met onze gratis overstapservice zet je je coins binnen een paar minuten over. Ontdek het direct!

Stap gratis over op BLOX ➜

Annina verdiept zich al geruime tijd in de wereld van crypto en blockchain en is vastberaden om alles te weten te komen. Daarom duikt ze regelmatig in de wereld van Bitcoin, altcoins en alles daaromheen. Haar bevindingen vertaalt ze naar begrijpelijke artikelen, zodat ook jij snel op de hoogte bent.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.