Crypto recap 4 november: Bank of England verhoogt rente, en gaat Binance een bank kopen?

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de verhoging van de rente in Groot-Brittanië. De Bank Of England gaat namelijk de Amerikanen achterna.

Renteverhoging Groot Brittanië

De Federal Reserve (centrale bank van de Verenigde Staten) heeft afgelopen week de rente verhoogd met 75 basispunten, wat in de praktijk betekent dat de rente stijgt met 0,75%. De Bank of England doet precies hetzelfde, met precies hetzelfde percentage.

Daarnaast gaat Axel het hebben over Binance. De grootste exchange ter wereld zou namelijk een bank willen kopen. Meer hierover zie je in de video.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.