‘Deze altcoin heeft de potentie om Bitcoin te overklassen’

Als we Aayush Jindal van NewsBTC mogen geloven is er momenteel één altcoin die de potentie heeft om Bitcoin te overklassen. Het gaat om Tron (TRX), die de potentie heeft om op korte termijn met 10 procent te stijgen, zo is de overtuiging van Jindal.

Tron behoudt zijn kracht

Bitcoin en Ethereum maakten gisteren gigantische koersdalingen door, maar Tron wist relatief stabiel te blijven boven de steun van 0,10 dollar. TRX vormde volgens Jindal een basis boven de 0,1020 dollar en begon daarna aan verse stijgingen.

Op het moment van schrijven staat de Tron koers op 0,1075 dollar en daarmee is het herstel alweer redelijk ingezet. Sterker nog, waar de meeste munten rondom Tron momenteel gigantische koersdalingen moeten slikken, staat TRX er nog redelijk voor.

Volgens Jindal heeft dat ermee te maken dat Tron momenteel boven een belangrijk bewegend gemiddelde handelt op de vieruurgrafiek.

Aan de bovenkant komen we voor Tron de eerste weerstand tegen op het niveau van 0,1088 dollar. Die weerstand ligt rond rond het Fibonacci-niveau van 76,4 procent.

Kan de Tron koers ook dalen?

Als de Tron koers er niet in slaagt om de weerstand boven de 0,1105 dollar te doorkruisen kan er volgens Jindal een nieuwe correctie beginnen. De eerste steun aan de onderkant komen we tegen op 0,1065 dollar.

De eerste grote steun ligt op het niveau van 0,1050 dollar. Mochten TRX die steun verliezen, dan is het mogelijk dat de koers verder zakt naar de steun van 0,0975 dollar tijdens de komende handelssessies.

Voor nu ziet het er volgens Aayush Jindal van NewsBTC dus goed uit voor de munt en ziet hij zelfs kansen voor betere prestaties dan Bitcoin. Dat zou bijzonder zijn, met name als Bitcoin ergens deze of komende week goedkeuring voor de Spot ETFs krijgt in de Verenigde Staten.


Thom heeft een juridische achtergrond, maar heeft de focus na zijn rechtenstudie volledig op bitcoin gelegd. Nu vult hij zijn dagen vooral met het lezen en schrijven over bitcoin. Thom bewaart zijn bitcoin niet thuis, maar in meerdere veilige kluizen. Verder heeft hij sinds kort ook een eigen nieuwsplatform.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.