Had ik een maand geleden maar VeChain gekocht
Jarenlang is het stil rond VeChain en dan opeens is de crypto er weer! VeChain is in de afgelopen 30 dagen 43% gestegen en was heel even bijna 0,03 euro waard. Waarom heeft deze gouwe ouwe juist nu een opleving?
Winst op VeChain van 43%
Zaaien doe je in de bearmarkt, oogsten in de bullmarkt. Tijd voor een verhaaltje.
In de bearmarkt van 2018 kleurden de cryptokoersen dagelijks dieprood. Tot onze verbazing (personeel BLOX) kregen we een uitnodiging van een collega om een presentatie bij te wonen over VeChain. Op dat moment was het een van de slechts presterende coins, maar de presentatie maakte een ding duidelijk: VeChain doet het anders dan andere crypto’s.
In 2018 werd er namelijk al gebouwd aan een ecosysteem dat verder moet gaan dan alleen crypto. VeChain zou hele bedrijfsprocessen en supply chains moderniseren.
Kennelijk is die bedrijfsmissie overtuigend genoeg om vijf jaar later nog steeds investeerders te overtuigen in VET, de coin van VeChain.
De VeChain-koers van vandaag is 0,027233 euro, een daling van 3,46% vergeleken met gisteren, maar als we naar de lange termijn (30 dagen) kijken, dan is VeChain juist 43% gestegen.
Om dat in perspectief te plaatsen, op 19 april 2021 behaalde VET zijn hoogste waarde ooit. Heel even was VeChain toen 0,26 euro waard.
Mijlpaal en patent
Terug naar de bedrijfsmissie van VeChain, er zijn nog steeds veel investeerders die hier heil in zien. Zo heeft VeChain deze week een enorme mijlpaal bereikt: meer dan 900.000 adressen met VeChain!
Dit is een belangrijke mijlpaal die de groeiende interesse laat zien in de visie van VeChain.
Nog meer bullish nieuws rondom VeChain, vorige maand werd bekend dat het bedrijf goedkeuring kreeg voor een patentaanvraag.
Wat staat er in het patent? Het VeChain-protocol is in staat om meerdere transacties tegelijk te verwerken. Deze functie kan de acceptatie van VeChain door bedrijven bevorderen. Het protocol is zo ontworpen om deze functie mogelijk te maken, en sinds de oprichting in 2015 heeft VeChain een ecosysteem ontwikkeld om deze functie te ondersteunen.