trader happy with price kyber network knc

Kyber Network stijgt 20%, dit is wat je moet weten over crypto KNC

Tijd om altcoin Kyber Network in het zonnetje te zetten! Deze crypto is in de afgelopen 24 uur met 20% gestegen, en daarmee de winnaar van alle coins in BLOX.

Dagelijks handelsvolume van Kyber Network

De koers van Kyber Network (KNC) is vandaag 0,6003 euro met een 24-uurs handelsvolume van 55 miljoen euro. Dagelijks handelsvolume is het totale bedrag aan KNC dat in een dag wordt verhandeld.

Het wordt berekend door de totale waarde van alle transacties in een dag bij elkaar op te tellen. Dagelijks handelsvolume wordt vaak gebruikt als een maatstaf voor de actuele populariteit van een cryptocurrency. Een hoog dagelijks handelsvolume betekent dat er veel interesse is in een cryptocurrency en dat deze veel wordt verhandeld.

Door dit relatief hoge handelsvolume is de koers met 20,37% gestegen in de afgelopen 24 uur. Als je kijkt naar de hele week, dan is de prijs met 18,22% toegenomen.

KNC presteert tijdens bearmarkt

De allerhoogste waardering voor KNC ooit werd behaald op 29 april 2022, toen was de coin even 5,42 euro waard. Het bijzondere is dat vrijwel alle coins hun hoogtepunt behaalde tijdens de bullrun van 2021, maar dat KNC er in is geslaagd om in een bearmarkt te pieken.

Wat dat betreft, lijkt de koers van KNC minder afhankelijk van de rest van de markt.

Wat is Kyber Network?

Kyber Network is een decentrale liquiditeitspool die gebruikers in staat stelt om tokens te kopen en verkopen op basis van de beste beschikbare prijs. Het netwerk maakt gebruik van een gedecentraliseerde orderboek om liquiditeit te bieden voor een breed scala aan tokens, waaronder Ethereum, Bitcoin, en stablecoins.

KNC is het native token van Kyber Network. Het wordt gebruikt om transactiekosten te betalen, liquiditeit te verstrekken, en deel te nemen aan governance-beslissingen. Dus je zou kunnen stellen dat de koers van KNC afhangt van het succes van het netwerk. Als dit netwerk meer gebruikt wordt, stijgt de vraag naar KNC.

BLOX stelt je in staat om KNC te kopen en vast te houden in je kluis om zo passief te profiteren van wat er allemaal gebouwd wordt op Kyber Network.


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.